Verni Grobar primoran da odustane! Albanci, zaista radite ovo?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.10.2017.
19:10
Izvor: Sportske.net

Neverovatni razlozi, ali nije mogao drugačije.

Facebook/Dragan Šibalić
Facebook/Dragan Šibalić

Povezane vesti

Verni navijač Partizana i poznati avanturista na biciklu Dragan Šibalić i definitivno je odustao od svog putešestvija do Elbasana.

Šibalić je osmislio rutu po kojoj bi za osam dana bodrio Partizan na tri utakmice - sa Rtnjem, Radnikom i Skenderbegom, ali je primoran da odustane od puta u Albaniju.

Nažalost, kao što se donekle moglo i očekivati posle senzacionalnih najava dolaska jednog navijača Partizana na biciklu, albanski mediji su nekako ovo videli kao vid provokacije i dolili ulje na vatru, posle izjave jednog igrača Skenderbega.

Dragan Šibalić je na svom Fejsbuku potvrdio razloge odustajanja i povratka u svoje Kraljevo.

"Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom a ne da idem da bodrim Partizan - šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača ??? Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo - ko čeka taj i dočeka. Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se pa posle neka priča i piše ko šta hoće", napisao je Šibalić na svom Fejbuku uz podeljeni tekst iz albanskih medija koji su njegov poduhvat nazvali "provokacijom" (?!).

Nije poznato zbog čega u Albaniji dolazak čoveka na biciklu na utakmicu shvataju kao provokaciju, jer ipak, nije naš navijač pustio zastavu sa nacionalnim obeležjima na gostujućem stadionu. O Draganu se prethodnih dana pisalo samo pozitivno, a čak mu je jedan navijač iz Albanije uputio poruku koja je postala hit na društvenim mrežama, pročitajte je OVDE.

Podsetimo, FK Partizan je današnjim saopštenjem takođe poručio navijačima da ne ide na utakmicu u Elbasan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Tuesday, 17.10.2017
00:32

Greska je sto mediji ovu stvar objavljuju non stop, pretpostavljao sam da cr se ovo desiti...

avatar
Milos90
Monday, 16.10.2017
20:17

Pametna odluka. Kad sam video poslednjih dana sta sve pisu mediji o toj utakmici setio sam se ovog lika i nadao se da ce da odustane. Dokazao je svoju ljubav prema klubu vise puta tako da nema potrebe da rizikuje sa ovom utakmicom

avatar
pjer
Monday, 16.10.2017
20:14

sebi skacu u stomak, ima da se izgube kad zagrmimo

avatar
ubipacijentic
Monday, 16.10.2017
19:19

Za njih je provokacija sve što dolazi iz Srbije zapamtiće dobro utakmicu u Beogradu neće znati gde su došli samo polako...

avatar
Al(a)din
Monday, 16.10.2017
19:42

Nece znati ni u Elbasanu. Osvetice im se kao i Srbija

avatar
Al(a)din
Monday, 16.10.2017
19:15

Da sam grobar, pustio bih ja njima dron Kosovo je Srbija, pa bas da vidimo kako bi UEFA reagovala na ovo. Ako bude pravde, realizovala bi 3-0 za Partizan

avatar
Monday, 16.10.2017
20:24

pravda i uefa to ne ide zajedno.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 16.10.2017
20:33

A posto je nema izbacili bi nas kao i sto hoce na bilo kakav pomen Kosova i Metohije ili Srpskih junaka.. Zato moramo biti pametni..