Saopštenje Partizana pred meč u Elbasanu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.10.2017.
15:53
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Sami protiv svih?

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Klub iz Humske danas se oglasio zvaničnim saopštenjem pred utakmicu u Elbasanu protiv Skenderbega (četvrtak, 21:05h) u trećem kolu Lige Evrope.

Povod je informacija da crno-beli neće organizovano voditi navijače ni na gostovanje Skenderbegu, ali ni u poslednjem kolu u Kijevu protiv Dinama.

U pitanju su bezbednosni razlozi, pa će crno-beli morati i u ovim mečevima bez podrške svojih navijača.

Partizanovo današnje saopštenje u nastavku prenosimo u celini.

''Poštovani navijači Partizana,

Želeli bi smo da vas obavestimo da je uz konsultacije sa bezbednosnim strukturama UEFA, kao i sa klubovima Dinamo Kijev i FK Skenderbeg odlučeno da gostujući navijači ne prisustvuju utakmicama u Beogradu, Elbasanu i Kijevu.

Ova odluka je doneta na osnovu procena o bezbenosti svih nadležnih službi koje su ove utakmice svrstale u grupu utakmica visokog rizika.

U skladu sa tom odlukom, obaveštavamo naše navijače da FK Partizan neće vršiti distribuciju i prodaju karata za sektor za gostujuće navijače za utakmice u Kijevu i Elbasanu.

Isto tako molimo sve naše navijače da ne pokušavaju da individualno nabave karte za navedene utakmice, jer prisustvom u obeležjima Partizana mogu samo da pogoršaju šanse kluba za daljim plasmanom imajući u vidu da smo već pod uslovnom kaznom i da nas svaki sledeći incident može skupo koštati, potencijalo čak i izbaciti iz evropskih takmičenja.

Napominjemo da teškog srca pristajemo na poštovanje ove odluke koja nas lišava najvažnije podrške koju naš klub ima, naših navijača, ali su svest  da bi i najmanji incident mogao da košta klub i želja da nas bude što više na proleće u Evropi, prevladali'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ubipacijentic
Monday, 16.10.2017
19:21

Fudbal se igra zbog navijača i tako će uvek biti sve drugo nema smisla ovako uefa pokazuje svoju nemoć u organizovanju utakmica.

avatar
ubipacijentic
Monday, 16.10.2017
16:38

Najbolje nemojte ni za Yang Boys ni Albance da pustite ulaznice u prodaju i da odigramo sve utakmice bez publike.Nismo ni trebali da ulazimo u grupu LE.Ako uefa svaku našu tekmu smatra visokim rizikom treba na žrebu da odvoji takve ekipe a ne non stop bez publike.

avatar
Dolina cupova
Monday, 16.10.2017
17:07

Nije bez publike, nego bez gostujucih navijaca. Isto pravilo bih uveo i na derbi, a ne ovako...vise nisi siguran na koju god tribinu da odes.