Šta je Kosanu najdraže posle pobede nad Zvezdom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.10.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net

Proteklih petnaestak dana u srpskoj Superligi obeležila je ekipa kruševačkog Napretka.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Promena trenera kao da je preporodila ekipu Napretka, koja je od odlaska Nenada Sakića uspela da najpre ''otkine'' bodove Partizanu u Humskoj (1:1), a onda sinoć i da na svom terenu nanese prvi poraz vodećoj Crvenoj zvezdi u tekućoj sezoni (1:0).

Naravno, mnogo razloga za zadovoljstvo ima novi šef struke Kruševljana, iskusni Milorad Kosanović, koji ipak naglašava da su njegovom timu mnogo važnije pobede protiv nekih manje atraktivnih rivala.

''Nama ovi bodovi nisu toliko bitni. Osim sa jedne strane, jer takmičiš se pa treba da osvojiš nešto. Nama su bitni bodovi protiv direktnih konkurenata.

Ali, posebno mi je drago jeste da sam video dva tima u ovoj ligi, u ovoj zemlji koja igraju napadački fudbal, igraju čvrsto, igraju snažno, da ne 'miluju' jedni druge, da traže pobedu''
, istakao je Kosanović posle meča.

Mitrovićev pobedonosni gol ga je posebno oduševio, tačnije način na koji ga je postigao.

''Mi smo imali nekoliko dobrih akcija, nismo imali sreće. S druge strane, Zvezda je imala dobre šanse, ali su i one dolazile iz neke stihije. Na kraju je završeno ovim prelepim golom, iz sna.

Ja čestitam igračima oba tima na htenju, želji, mi smo imali sreći da se završi povoljnije po nas, ali nije Zvezda izgubila ništa. Zvezda ima svoj put, mi imamo obavezu da nastavimo ovako proti onih koji su nama ravni'',
istakao je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke