Saši Iliću ''puk'o film'', teško je podneo i provokacije i remi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.11.2017.
19:46
Izvor: Sportske.net

Retko se viđaju ovakve scene kada je kapiten Partizana u pitanju.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Samo tri dana posle velikog slavlja i istorijskog plasmana u ''evropsko proleće'', atmosfera se u Humskoj večeras ponovo vratila u superligaško sivilo.

Sve je počelo gotovo praznim tribinama koje ni najnoviji uspeh Partizana nije uspeo bar malo više da popuni, nastavljeno je remijem crno-belih protiv subotičkog Spartaka ŽK (1:1), a sve je ''začinjeno'' sukobom na kraju meča, kada je kapiten Partizana Saša Ilić izgubio živce u verbalnom duelu sa Đorđem Ivanovićem iz Spartaka.

Očigledno, Ivanović je uspeo da isprovocira ionako nervoznog Ilića zbog nepovoljnog rezultata, pa je utakmica okončana pod velikom tenzijom na terenu.

Ilić i Ivanović su bili tada u glavnim ulogama, a u prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pekky3
Sunday, 26.11.2017
23:11

Da je nama na utakmicama koje smo remizirali svirano samo pola tih penala što je svirano fudbalskom klubu koji slobodno može da se nazove fc crveni i penal, mi bi imali 6 poena prednosti. Čudi me kako njihov predsednik nije još nikakvog saopštenja napisao o tome kako su fss, sudije, kokeza itd. svi Partizanovci i da su protiv fc crveni i penal.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 26.11.2017
21:34

Eee nije se tako ponasao dok je igrao u Evropi,cek cek jel taj deo Turske u Evropi? Uvek zaboravim tu Evropsku fudbalsku silu i njihove klubove.

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 26.11.2017
20:49

nije prvi nput nece sve na silu prodje vam neki put ali danas ne