Saopštenja su u modi, sad i Radnički prozvao ''večite''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 26.02.2018.
19:38
Izvor: Beta

Počelo je jučerašnjim saopštenjem Partizana, nastavljeno iz Zemuna i Čukaričkog, a niz večeras nastavlja i niški Radnički.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički saopštio je danas da nijedan klub u Super ligi Srbije ne sme da ima bilo kakvu prednost, kao i da Partizan i Crvena zvezda vrše pritisak na sve nadležne fudbalske organe.

"Fer igra mora biti prioritet svih, tako da je nedopustivo da se pojedini klubovi ponašaju kao da su u robovlasničkom društvu. Tako da medijski 'išibaju' svakog ko svojim radom i trudom ugrozi nešto što smatraju svojim vlasništvom, na primer pobedu koju su oni unapred proglasili svojom", navodi se u saopštenju Radničkog.

"Nedopustiv je pritisak dva najveća srpska kluba na sve fudbalske instance, kako bi svi igrali onako kako oni sviraju", dodaje se u saopštenju.

Partizan i Zemun su juče igrali nerešeno 1:1, a crno-beli su odmah posle meča reagovali saopštenjem nezadovoljnim sudjenjem.

Fudbalski klub Radnički složio se sa saopštenjem Zemuna, koji je ranije danas objavio da je vreme da se prekine sa pritiscima, obmanama i saopštenjima u režiji dva najveća srpska tima.

"Čar fudbala, pa i sporta generalno, jeste neizvesnost a svojim ponašanjem dva najveća srpska kluba uništavaju tu lepotu. Po pitanju finansijske pomoći koju dobijaju neuporedivi su sa drugima, ali kada se izađe na teren to nema presudni uticaj i ne definiše unapred pobednika. Da je tako onda ne bi ni postojala Super liga, već bi oni odmah na početku mogli da međusobno podele pehare", piše u saopštenju.

Nešto ranije danas podršku Zemunu pružio je i Čukarički koji u saopštenju naveo "da je vreme da 'večiti' puste i ostale da 'postoje'".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 26.02.2018
21:58

A zapravo samo Partizan. Jako cu se razocarati ako spartak ne bude sledeci klub Hahaha

avatar
Monday, 26.02.2018
21:09

Iznesite podatke ko koliko dobija da vidimo ko je je s kim neuporediv u toj disciplini. Što se tiče suđenja vi bolje da ćutite kada je Partizan u pitanju jer ste na poslednjih 4-5 gostovanja u Beogradu uvek imali sudijsku pomoć.

avatar
Offside
Monday, 26.02.2018
20:46

Majko moja mila...Ispasce da je Cucin ovome nogu polomio i da je zato sviran penal.ALO IMATE LI OCI???Nema kontakta ni najmanjeg a ne penala.Ovo je strasno,ovo je postao odron a ne liga.Svi protiv Partizana i svega Partizanovog.O ovome je trebalo obavestiti UEFU odmah posle meca a ne pretiti buducim reakcijama i slati saopstenja.