Oko kog se pojačanja ''lome'' u Zvezdi, da li se žuri sa prodajom Radonjića i koja je prava Boaćijeva cena?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.12.2017.
15:08
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS, SOS Kanal

Generalni direktor Crvene zvezde otvoreno govorio na teme koje najviše interesuju navijače Crvene zvezde ove zime.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

U susret novogodišnjim praznicima, Zvezdan Terzić je govorio za SOS kanal i u razgovoru sa autorom ''Total Sokera'' Nebojšom Petrovićem dotakao se brojnih aktuelnosti vezanih za Crvenu zvezdu.

Naravno, njene navijače najviše zanimaju dešavanja u tekućem prelaznom roku, potencijalna pojačanja, odlasci aktuelnih prvotimaca.

Ono što je nedavno mnoge zbunilo, jeste Terzićeva izjava da je Zvezda odbila ponudu od 5 miliona za Nemanju  Radonjića, imajući u vidu kakav je dogovor postignut sa Romom prilikom letošnjeg Radonjićevog dolaska na Marakanu i ''zabranu transferisanja do kraja pozajmice'' koja ističe tek 2019 (opširnije čitajte OVDE).

Ipak, izgleda da Terzić ima rešenje i za tu situaciju, i da bi Radonjić mogao i ranije da bude prodat.

''Zahvaljujući kvalitetnom radu svih klupskih struktura, Zvezda konačno može da usliši zahteve svog trenera i da zadrži igrače za koje on proceni da su mu neophodni. Zato smo i odbili ponudu jednog bundesligaša od 5 miliona evra za Radonjića.

Imamo dogovor sa Romom da Nemanja posle te dve godine postaje 60 odsto Zvezdin igrač. To nam daje mogućnost da uz aneks ugovora možemo i ranije da ga prodamo. Do tada, imamo pravo da primamo ponude od klubova koji su zainteresovani za njegove usluge. Možda oni šalju ponude i na Rominu adresu, mi to ne znamo'',
izjavio je Terzić, a prenosi ''Mondo''.

O Ričmondu Boaćiju se mnogo više priča, mediji bruje o brojnim ponudama, ali navijače interesuje šta je prava istina u svim tim pričama.

''Sve je stvar tržišta. Nije tajna da imamo za njega ponude iz Francuske i Engleske i trenutno se sa Agencijom iz Italije, koja je Ričmonda i dovela u Zvezdu, vrtimo oko cifre od 7 miliona evra'', objašnjava Terzić.

Što se tiče pojačanja, najskuplje bi mogao da bude Mirko Ivanić iz BATE Borisova, ali pitanje je kako platiti 1.7 miliona evra. Doduše, ako Boaći ode za tih sedam miliona...

''BATE Borisov traži oko 1,7 miliona, što je za Zvezdu do skoro bila misaona imenica. Mi smo na granici da to prihvatimo i nije tačno da smo odustali od Ivanića.

Lomimo se, Milojević je obavio neke interne razgovore sa Mirkom i rekao mu šta se od njega očekuje ako dođe na Marakanu. Ipak, smatram da nam je Milunović u ovom trenutku potrebniji.

Naročito ako Demijan Le Talek ode u inostranstvo. Sa Benom i Jevtovićem na krilnim pozicijma bili bismo neuporedivo jači u nastavku prvenstva i to su za sada naši prioriteti", otkrio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Sunday, 31.12.2017
00:45

Čim prodate Radonjića koji nije vaš igrač možete dovesti Ivanića i Melega pride + Veselinovića kao bonus

avatar
RG VILI
Saturday, 30.12.2017
17:12

Radonjic nemoze biti na prodaju,jer je igrac Rome na dvogodisnjoj pozajmici !

avatar
Korner Pixi G00000OL
Saturday, 30.12.2017
17:02

Terzicu nikako ne bacaj pare za Ivanica.

avatar
RašaNoviSad
Saturday, 30.12.2017
18:24

neću brate nemoj a brineš neću ga uzeti ni na pozajmicu

avatar
Korner Pixi G00000OL
Sunday, 31.12.2017
04:24
avatar
LoleRava
Saturday, 30.12.2017
16:45

Terziceva politika,ja sam sve i sta ja kazem to je,sportski direktor prica jedno on izadje i kaze drugo,nemam reci za ovo.Zivim za dan kad ce da ode iz kluba,a znam da nece skoro.Bruka nas na svakom koraku sapstenjima amaterskim i ovakvim izjavama.

avatar
paok
Saturday, 30.12.2017
17:37

Ti si jedan od retkih koji to priznaje. Ne zna se ko vise laze on ili Vazura.

avatar
jv
Sunday, 31.12.2017
12:04

On nas je izvukao sa ivice provalije, bili smo pred gašenjem, a sada čekamo evropsko proleće i ti živiš za dan kada će on otići?! Ne kažem da je najbolji i najpošteniji čovek na svetu, ali takav i ne može da uspe u Srbiji i našem fudbalu. Kao što bi mi rekli dobar i budala, dva rođena brata.

avatar
LoleRava
Sunday, 31.12.2017
04:44

Pozdrav za tebe,ma znam sve,i vasi su opasni manipulatori,ali to nam je sto nam je ,nazalost!

avatar
Kladionicar
Saturday, 30.12.2017
16:28

Mnogo je to para za Ivanica, ne vredi on toliko.

avatar
Sunday, 31.12.2017
02:11