Šta je sa ''zabranom transferisanja'' Nemanje Radonjića?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.12.2017.
17:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com, Novosti.rs

Važi li i dalje ono što je objavljeno pre samo četiri meseca?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mediji su proteklih nedelja spekulisali o velikom broju Zvezdinih potencijalnih pojačanja, kao i igračima koji bi ove zime mogli da napuste ''Marakanu''.

Ime Nemanje Radonjića u tim pričama se nije pojavljivalo sve do danas, kada je u intervjuu ''Večernjim novostima'' generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio da su crveno-beli dobili ponudu iz inostranstva za Radonjića vrednu pet miliona evra.

Ponuda je odbijena, ali je zanimljivo Terzićevo obrazloženje zbog čega je to učinjeno.

''Imali smo konkretnu ponudu od pet miliona evra za Radonjića, jedan nemački bundesligaš pokazao je veliko interesovanje da ga odmah angažuje. Odbili smo, jer mislimo da je Nemanja vanserijski igrač, čije vreme tek dolazi i koji će imati još mnogo toga da pokaže', rekao je Terzić, a objavile ''Novosti''.

Međutim, samo četiri meseca ranije, pošto je Radonjić prešao u Crvenu zvezdu, Terzić je u izjavi za klupski sajt objasnio kakvi uslovi postoje kada je u pitanju neki budući transfer Radonjića.

''On je igrač Rome koji je na dvogodišnjoj pozajmici u Zvezdi sa zabranom transferisanja do kraja pozajmice. Nemanja je sa Zvezdom potpisao još jedan, trogodišnji ugovor koji važi od 2019. godine i tek kada taj ugovor počne važiće klauzula da je 60 odsto u našem vlasništvu. Do tada je 100 odsto Romin'', izjavio je, između ostalog, Zvezdan Terzić 7. avgusta ove godine.

Takođe, mediji su istog dana objavili i da će preostalih 40 posto od budućeg Radonjićevog transfera biti podeljeno tako da 25 posto pripadne igraču, a 15 posto Romi, o čemu opširnije možete čitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner Pixi GOOOOOL
Monday, 25.12.2017
17:26

Na transfermarketu Nemanja Radonjic je igrac Zvezde...https://www.transfermarkt.de/nemanja-radonjic/profil/spieler/245078

avatar
Nutralac
Monday, 25.12.2017
10:51

Koliko vidim na transfermarketu, on je igrač Rome do 1. jula 2019, a da ta može da potpiše ugovor sa zvezdom... Do tada je na pozajmici.. Samo se pitam kako možeš da prodaš pozajmljenog igrača????

avatar
soru
Monday, 25.12.2017
01:28

nekad se iznerviram sto zivim u srbiji gde su ljudi poput terzica na visokim pozicijama umesto iza brave...

avatar
bokibole
Sunday, 24.12.2017
22:38

ovo je cist primer kako se u majci srbiji moze sve!Lepo ste ovde napisali-sta je sa zabranom?Kavi sad dupli ugovori,letos ej bilo da ce ostati 2 godine pa ce onda kao potpisati nov ugovor sa Zvezdom,ali odigrao je decko dosta dobro-poceo da pokazuje zasto je vazio za najtelotovanijeg mladog iraca svojevremeno,ali onda povreda,a sad i price o njemu,o ugovoru...bojim se da nepropadne kao svojevremeno(njegov klasic)onaj mali sestric filipa ceptera!Secam se kad ga je robi jedne zime gurao u prvi tim,mali je imao dribling,a da li stvarno bio igrac...evo,gde je on sad?Tako bi bilo i sa Radonjicem,da ga prvo nije lalat doveo i dao mu da igra,pa onda i miloje...i ko zna kako ce se prica o njemu dalje razvijati(voleo bih u dobrom pravcu)!!!

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 24.12.2017
21:33

Znači slažemo da nas nisu pozvali u FSS,slažemo da smo odbili pet miliona,slažemo...onda je verovatno istina ono o oprostu 6 miliona ako se uplati milion i oprostu 16 miliona ako se uplati 5 ,i o smanjenju duga,i o platama ,i o...KO LAŽE TAJ I KRADE.

avatar
Volem Vosu
Sunday, 24.12.2017
19:38

Sta je sa ostavkom Terze od pre 2 godine?

avatar
petar000
Sunday, 24.12.2017
19:36

Pa to je ono sto ja pricam, kod Terzica se price menjaju na dva meseca. Znaci tako je bilo sa sponzorstvom za dve godinu unapred, pa su posle sest meseci opet cekali pare od sponzora. Tako je bilo sa Rajkovicem koji je prodat u Izrael zato sto pare za transfer leze odmah, a posle nekoliko meseci se licenca otplacivala od rate, pa posle nekoliko neka dugovanja od druge rate, pa posle nekoliko neki igraci su kupljeni od jos jedne rate za njega. Tako je Parker iz Slovenije dosao bez obestecenja, pa se ispostavi da ga je bilo (180 hiljada). Pa je za Pavkova odmah isplacena suma, pa ispade da nije. Onda za Rikardinja, lepo je pricao da ce ga privoleti da dodje u Zvezdu tako sto ce mu za potpis dati 300 hiljada plus plata od 350, pa sad ispade da ih kosta samo 180 hiljada, nigde se ne pominju onih 300 na ruke. I danas kad sam procitao ovo za Radonjica bas sam hteo da pitam o toj prici pre par meseci, pa zaboravih. Ima jos milion takvih pricica gde sam sebe demantuje na po par meseci, ali me iskreno mrzi da se prisecam i pisem.

avatar
Korner Pixi G00000L
Sunday, 24.12.2017
19:22

Koliko ja znam Radonjic nije u Zvezdi na pozajmici, nego je iz Rome dosao dzaba sa klauzulom po kojoj Roma u slucaju njegove prodaje ima pravo na 40% od tih para, a Zvezda 60%.

avatar
Grobar977
Sunday, 24.12.2017
23:28

Ti ne znaš, dečko je na pozajmici. Mada vas Terza omadjija čas, kako mu verujete samo da mi je da znam.

avatar
Manitu
Monday, 25.12.2017
11:48

E pa misliti i cvece brati nije isto

avatar
nemam pojma
Sunday, 24.12.2017
19:00

Ovaj terza više ne razlikuje šta je laž a šta istina. Pravi čov ek na pravom mestu u ova smutna vremena, u drugačijim uslovima bi bio ko zna gde.