Mnogo je važno! ''Grobari'', poslušajte Šoleta i Stojketa!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.10.2017.
18:32
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Biće na velikom ispitu fudbaleri Partizana u četvrtak u Humskoj, ali možda na još većem njegovi navijači.

Epa/Valdrin Xhemaj
Epa/Valdrin Xhemaj

Povezane vesti

Brojni apeli stižu ovih dana iz Partizana, pred duel sa Skenderbegom u četvrtom kolu Lige Evrope.

Upućeni su navijačima crno-belih, koji će biti pod budnim okom sve rigoroznijih posmatrača iz UEFA, koji su ove sezone već kažnjavali srpskog šampiona i neće praštati bilo kakve incidente.

Svi gledaoci moraju da imaju u vidu da Partizanu preti izbacivanje iz Evrope, možda čak i višegodišnje, zbog čega će svi morati da se odgovorno i sportski ponašaju, bez bilo kakvih skandiranja koja bi mogla da se protumače kao nekakva politička provokacija.

S tim u vezi, danas su dvojica velikih Partizanovih golmana - legendarni Milutin Šoškić i aktuelni prvotimac crno-belih Vladimir Stojković uputili molbe navijačima da na pravi sportski način pomognu Partizanu da ostvari prvu pobedu ove sezone u Grupi B Lige Evrope.

''Poruka je prevashodno da budemo normalni, da cenimo kako su se Albanci ponašali prema nama u Albaniji, nismo doživeli nijedan neprijatan momenat. Zamolio bih navijače Partizana da fer i korektno navijaju, da ne vređaju. Moramo da shvatimo da je Partizan iznad svih, da svaki propust će biti kažnjen igranjem pred praznim tribinama.

Zamolio bih vas još jednom, zbog Partizana, zbog svih nas, da se suzdržite, da budete pametni i da svi zajedno, zajedničkim snagama pobedimo u četvrtak i da se radujemo bez kazni iz UEFA'', poručio je Stojković.

Sličnu poruku uputio je i Milutin Šoškić, čije ime od danas nosi i pomoćni Partizanov teren, popularna ''Blatuša'' (opširnije o tome čitajte OVDE).

''Pozivam naše verne navijače, malo je u svetu takvih, da u četvrtak protiv Albanaca, svojom podrškom, navijanjem dostojanstvom, pokažu koliko su veliki i značajni i da ne naprave nijedan incident.

To trreba da bude za primer svim navijačima u ovoj našoj lepoj zemlji kako se voli svoj klub'', istakao je Šoškić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 31.10.2017
21:49

Zašto je UEFA onda kaznila Skenderbeg ako nije bilo nikakvih uvreda. Konstantno se pričaju priče, da ne pominjem Željka Pantića koji bi izgleda da bude vođa navijača. Platite ljude da prave raspored i da gledaju ko šta radi i neće biti problema.