Legendi u čast - "Blatuša" od danas nosi ime Milutina Šoškića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.10.2017.
15:23
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan organizovao je danas prigodnu svečanost u čast Milutina Šoškića čije će ime u buduće nositi teren podno južne tribine stadiona u Humskoj.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije upriličio je u utorak svečanost na terenu sa veštačkom travom koji se nalazi podno južne tribine stadiona u Humskoj.

Povod je bio otkrivanje bronzane info table na kojoj se nalazi legendarni Milutin Šoškić iz dana kada je bio jedan od najboljih golmana Evrope.

Popularna "Blatuša" od danas će nositi naziv legende jugoslovenskog fudbala i bivšeg golmana Partizana Milutina Šoškića koji je i sam prisustovao današnjoj svečanosti.

Svečanom otvaranju i imenovanju, kao i postavljanju info ploče, prisustvovali su počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković, predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, kao i igrači Partizana i istaknuti članovi kluba Ljubiša Tumbaković, golmani Vladimir Stojković i Goran Pandurović, šef stručnog štaba Miroslav Đukić, kapiten Saša Ilić i drugi...

Milutin Šoškić je za FK Partizan nastupao od 1955 do 1966. godine (410 mečeva, 10 golova). Za Keln je branio od 1966-1971. godine uz 65 nastupa. Za Nacionalni tim je ubeležio 50 nastupa, kao i jedan za tim sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke