Aničić pred Zemun: "Ne smemo da se opustimo ni za trenutak"

Autor: Beta Beta
petak 12.04.2019.
15:12
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da Zemun ne gubi lako utakmice i istakao da njegova ekipa mora da bude oprezna i da ne sme da se opusti ni za trenutak.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca dočekuju sutra Zemun u prvom kolu plej-autu Super lige Srbije.

"Prošla utakmica je bila jako teška i čvrsta, i generalno Zemun ne gubi lako utakmice. To se dokazalo i na našem stadionu kada smo preokretom morali do pobede", rekao je Aničić, prenosi klub.

Te dve ekipe poslednji put su se sastale pre manje od dve nedelje u regularnom delu domaćeg šampionata kada je Voždovac slavio sa 3:1.

Zemun u goste Voždovcu stiže s novim trenerom pošto je Dejana Đurđevića na klupi tog kluba zamenio Rade Koković. Upravo je na to ukazao i trener Voždovca.

"Tu je sada i faktor novog trenera, mladog i perspektivnog stručnjaka koji mora da podigne ekipu u jako kratkom vremenskom periodu. To može da deluje sjajno na igrače jer se u prvim nedeljama svi nameću novom treneru i izvlače maksimum i sebe. Svakako ćemo biti jako oprezni i ne opuštamo se ni za trenutak", rekao je Aničić.

Upitan koga bi apostrofirao iz ekipe Zemuna kao najveću pretnju po njegov tim, Aničić je izdvojio Ivana Ilića.

Marko Milosevic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev

"Svakako se kao najopasniji igrač pokazao mladi Ilić, koji ima sjajnu perspektivu. U prošloj utakmici nam je dao gol i imao još nekoliko sjajnih prilika, tako da ćemo morati na njega da obratimo pažnju. Golman Milošević timu uliva jednu određenu dozu sigurnosti i on je takođe velika prepreka ka našoj pobedi", rekao je on.

Kadrovska situacija u timu "zmajeva" je takva da će većina igrača biti spremna za utakmicu sa Zemunom, s tim da će samo Nikola Trujić pauzirati zbog povrede zadnje lože.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

Super liga 31. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke