Evo šta se desilo u "Draženovom domu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.04.2016.
21:07
Izvor: Sportske.net

Oprečne informacije stizale su večeras iz "Draženovog doma" vezano za manji incident koji se dogodio u prvom poluvremenu duela Cedevite i Crvene zvezde Telekom, a evo šta se zapravo dogodilo.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Utakmica poslednjeg kola TOP 16 faze Evrolige između Cedevite i Crvene zvezde Telekom protekla je bez incidenata ako se izuzme manje komešanje navijača i rekacija domaće publike u prvom poluvremenu.

U direktnom prenosu moglo se čuti da su hrvatski navijači skandirali "Srbe na Vrbe" i Ubij Srbina", a takvu reakciju navodno je inicirao sukob dvojice navijača Crvene zvezde Telekom!?

Hrvatski mediji dobili su informaciju od policije da su se dvojica navijača Crvene zvezde Telekom sukobila što je u startu delovalo nelogično, pa je tokom večeri razjašnjeno šta se dogodilo.

Jedan od navijača Cedevite pokušao je da se probije do dela tribine na kome je bilo smešteno 15-ak prijatelja kluba Crvene zvezde Telekom što je izazvalo reakciju policije.

Na snimku koji je objavio portal "index.hr" vidi se manje komešanje navijača i reakcija policije koja je napravila "tampon zonu" u blizini Zvezdinih navijača, a potom se halom prolomilo "Ubij Srbina".

Posle svega rečenog možemo da zaključimo da do sukoba navijača Crvene zvezde Telekom NIJE DOŠLO i da se osim neumesnog skandiranja hrvatskih navijača ne treba govoriti o incidentima.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SRBIJAA
Saturday, 09.04.2016
01:48

Pa mi imamo tolika m**a, da bi se tukli sa hravatima usred zagreba.!!!

avatar
Realan tip
Friday, 08.04.2016
22:49

Koliko samo gluposti oko najnebitnije utakmice u istoriji kosarke ja mislim.