'Draženovim domom' se prolomilo "Ubij Srbina"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.04.2016.
19:43
Izvor: Sportske.net

Zagrebačka policija učinila je sve kako bi sprečila incidente na meču Cedevite i Crvene zvezde Telekom ali je uprkos svemu došlo do "verbalnog delikta" domaće publike.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Takmičarski nebitna utakmica poslednjeg kola TOP 16 faze Evrolige između Cedevite i Crvene zvezde Telekom dospela je u žižu zbog činjenice da su navijači gostujućeg tima doputovali u Zagreb.

Jedan deo navijača stigao je iz Beograda, dok su "Delije" iz Slovenije privedene po ulasku u Zagreb i zadržane u policiji.

Pripadnici hrvatske policije učinili su sve kako ne bi došlo do incidenata ali je u samoj dvorani već na kraju prve četvrtine došlo do verbalnog ekscesa.

Nakon verbalnih čarki između navijača Crvene zvezde Telekom i hrvatskih navijača "Draženovim domom" se prolomilo "Ubij Srbina" što se može okarakterisati kao prvi incident na večerašnjoj utakmici.

Policija je u dvorani napravila tampon zonu kako bi predupredila eventualni fizički obračun navijača, a nadamo se da će sve ostati na pomenutom verbalnom ispadu.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 08.04.2016
20:58

To je ta vasa kultura i humanizam kako ste najavili. Ok , ali smesno je porediti 20 ljudi koji nesto vicu i 20 000 navijaca koji sve utakmice proprate navijanjem i koreografijama.