Posle Jokana, otišao i Mitar, Rajković se oglasio dirljivom porukom!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.01.2016.
11:02
Izvor: Sportske.net

Od juče je Predrag Rajković jedini preostali Srbin u ekipi Makabija iz Tel Aviva.

BETA/AP Photo/Paulo Duarte
BETA/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Naime, dosadašnji vezista Makabija Nikola Mitrović proteklog vikenda je u pobedi nad Makabijem iz Haife (2-1) odigrao poslednju utakmicu u dresu šampiona Izraela, pošto je ove zime realizovao transfer u Kinu i ubuduće će braniti boje tamošnjeg drugoligaša Šangaja.

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler, koji je nekada branio boje Napretka i Partizana, u Makabiju je bio od 2013. godine i ostavio odličan utisak u ovom klubu.

Tako je, posle nedavnog odlaska trenera Slaviše Jokanovića u Fulam, Predrag Rajković ostao jedini od srpskih predstavnika u aktuelnoj ekipi Makabija.

Očigledno, mladom golmanu je teško pao odlazak iskusnog saigrača i zemljaka koji mu je mnogo pomogao da se što pre adaptira u Tel Avivu posle letošnjeg dolaska iz Zvezde.

Rajković ga je i ispratio na aerodromu, a tim povodom je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa Mitrovićevom porodicom, uz dirljivu poruku:

''Mom bratu i ćaletu želim sve najbolje u nastavku karijere i želim da vam se zahvalim što ste mi puno pomogli. Voli vas vaš stariji sin'', napisao je Rajković, koji bi, prema najnovijim informacijama, i sam mogao da napusti Tel Aviv već na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 12.01.2016
12:05

Ovako nešto je lepo pročitati. Pogotovo kad' se radi o ''bivšim rivalima''!

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
12:03

Kako stariji sin? :-D

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 12.01.2016
13:58

Au brate,koji rebus,neresiva enigma.

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
14:58

Dobro, genije, kako on moze da bude stariji sin kad je N. Mitrovic osam godina stariji od njega? Svi mi dajete minus, ti i filozofiras, a niko da mi to obrazlozi.