Rajkoviću duplirana cena, na leto novi transfer?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.01.2016.
09:37
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativni golman u potpunosti je opravdao očekivanja čelnika Makabija iz Tel Aviva u dosadašnjem toku sezone, pa se već sada najavljuje njegov prelazak u neku od najjačih liga u Evropi.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Posle osvojene titule prvaka sveta sa U20 reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu, gde je proglašen za najboljeg golmana šampionata, Predrag Rajković je letos za tri miliona evra iz Crvene zvezde prešao u redove izraelskog šampiona, Makabija iz Tel Aviva.

U ovoj ekipi je tokom jeseni stekao novo veliko iskustvo, bio je akter Lige šampiona, što mu je, svakako mnogo značilo, bez obzira na to što je Makabi završio takmičenje bez ijednog osvojenog boda.

Bio je standardan i dok je na klupi kluba iz Tel Aviva bio Slaviša Jokanović, a ništa se nije promenilo ni posle njegovog odlaska.

Posebno kvalitetnu partiju Rajković je prikazao prošlog vikenda u derbiju protiv Stojkovićevog Makabija Haife, kda je aktuelni šampion slavio sa 2-1, a mladi srpski golman proglašen za igrača utakmice.

Naravno, brojne pohvale dobio je posle te utakmice, a u izjavi današnjem ''Sportu'', Rajković je otkrio da mu je iz kluba saopšteno da će već u junu dobiti dozvolu za promenu sredine, ali će cena biti dvostruko viša u odnosu na leto i njegov transfer iz Zvezde u Makabi.

''Španija i Engleska su mi najprivlačnije'', otkriva Rajković, mada se nedavno spekulisalo da je i turski Bešiktaš pokazao ozbiljno interesovanje za njega.

U svakom slučaju, najvažnije je da Rajković nastavi sa odličnim partijama, pa ako uz to makabi odbrani titulu na kraju sezone, interesovanje za sjajnog golmana može još da poraste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cataphract
Tuesday, 12.01.2016
15:13

ajmo u Liverpul momce, taman da se ratosiljamo ovih golmana, a ti da stices iskustvo sezonu dve pa na prve stative.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 12.01.2016
14:21

Naravno nasi levati nisu znali ubaciti procenat od naredne prodaje.

avatar
mali mrav1
Tuesday, 12.01.2016
11:05

Otice u Besiktas

avatar
ParniValjak!
Tuesday, 12.01.2016
11:03

Sve najbolje Rajko !

avatar
sloba959
Tuesday, 12.01.2016
11:03

Ako izvuku pare koje su platili Zvezdi bice na konju.

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 12.01.2016
22:12

Zasto tako mislis? Rajkovic je najbolji arpaki golman.