Murinjo ne gubi vreme, ne plaši se katalonske vatre!

Autor: Miloš Marković
sreda 07.01.2015.
15:08
Izvor: Sportske.net

Portugalac krenuo u napad na Mesija, otac argentinskog fudbalera poslužiće kao posrednik.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Murinjo ne želi da gubi vreme, iskoristiće situaciju i buru u katalonskom klubu, kako bi privoleo argentinskog fudbalera na Stamford Bridž.

Nakon miga koji je sam Mesi uputio ka klubu iz Londona, latentno udvaranje se lagano pretvara u direktne napade i pokušaje da se postigne dogovor oko selidbe u Englesku.

Španska Marka prenosi informacije do kojih je došao španski radio RAC 1, koji tvrdi da je Roman Abramovič, na Murinjov signal, već kontaktirao Mesijevog oca sa kojim se razmatra mogućnost da Leo Mesi od narednog leta zaigra u Londonu.

Sve učestaliji navodi i spekulacije danas su dobili i konkretne obrise, više se vatra ne može sakriti od silnog dima koji je izbijao iz katalonskog kluba poslednjih dana.

Čitali ste o Luisu Enrikeu, Marka doliva ulje na vatru senzacionalnom vešću da je na treningu Barselone umalo došlo do fizičkog okršaja između Mesija i trenera Barselone, trenutak za rastanak nikada nije bio povoljniji.

Izgleda da je Mesiju zaista prekipelo, Argentinac se zasitio svega, želi da promeni scenu.

Lopta je u Barseloninom dvorištu, katalonskom klubu u prilog ide abrana transfera, kupovine i prodaje koja je aktuelna do leta, rukovodstvo kluba bi moglo da baci sve karte na sto kako bi zadržalo Mesija.

Prvi logičan potez bio bi promena trenera, smena Luisa Enrikea i dovođenja trenera po Mesijevoj meri. Nije tajna da je Tata Martino upravo bio Mesijeva želja, možda će Katalonci iznova tražiti rešenje od samog Mesija.

Međutim, Murinjo je uporan, otimanje Mesija ima i ličnu crtu, bila bi to Portugalčeva osveta, čišćenje zle krvi stvorene u vreme kada je vodio Real Madrid.

Mesijeva cena je poznata, spekuliše se sa cifrom od 250 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça u ♥
Wednesday, 07.01.2015
16:13

Kako bih tek Celzi gazio sa Mesijem....

avatar
S-I-M-K-E
Wednesday, 07.01.2015
16:34

Nikad MEssi nece preci u Celzi,a pogotovo ne zeli da ga trenira Murinjo koji ga je vrijedjao...Messi je ikona Barse!

avatar
Hala Madrid 10!
Wednesday, 07.01.2015
17:44

Propao bi kao zeton tamo.

avatar
dock
Wednesday, 07.01.2015
17:32

trebalo bi da se probudis ili odrastes. i ako ode, mesi ce ostati ikona barse, ali nema razloga da ostaje i unistava svoju karijeru zbog nesposobne uprave. ocigledno je da barsa ne zna sta radi zadnjih godina, klub je supalj ko reseto. mesiju je potreban podrska i u igrackom kadru, a to on nece dobiti jos dugo u barsi. znaci, nece biti trofeja jos dosta dugo, fudbaleru je godina dana ogroman period u karijeri. mesi ne sme da ceka. mora u ambiciozniji i zdraviji klub sto pre.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 07.01.2015
16:49

Nemoj po tome suditi.. ni ja licno u ovo ne vjerujem iako bih naravno volio da Mesi predje u Celsi, djeluje nerealno.. ali i Fabregas je bio u ratu sa Murinjom pa dosao u Celsi tako da to nista ne znaci ,apsolutno nista