Luis Enrike ne odustaje, dan odluke u Barsi?

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.01.2015.
13:26
Izvor: Sportske.net

Od jutros kao u košnici, Asturijac veoma jasan kada je njegov odnos prema Mesiju u pitanju. Kako je prošla mirovna misija?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Od ranog jutra, mediji prate svaki korak Lea Mesija. I dalje se spekuliše sa otkazom Luisom Enrikeom i navodnim uslovima Argentinca da ostane u klubu.

Rasplet prate svi, zainteresovani klubovi su iza ugla, navodno su PSŽ i Čelsi spremni da plate klauzulu i dovedu Mesija. Oni ne pregovaraju sa njim, već sa ocem Horheom koji povlači konce.

Luis Enrike je demantovao da su mu data dva meča da sačuva posao.

"To nije istina, meni to niko nije rekao, video sam kao i vi u novinama
", kaže trener Barselone.

On je ponovio da su svi igrači isti.

"To je moj princip, nema posebnih uslova. Nije istina da je Mesi propustio trening iz drugih razloga od navedenog, odnosno problema sa stomakom", još jednom je demantovao napise medija.

Ali, nešto se dešava. Juče su kapiteni bez Mesija razgovarali sa Lućom, a danas je Argentinac sat i po pre treninga stigao u klub. Pretpostavlja se da sledi drugi deo mirovne misije odnosno da će Ćavi i Inijesta razgovarati sa Argentincem kako bi ispeglali stvari.

Mesi je trenirao juče, i danas će biti na terenu pred meč kupa protiv Elćea.

Luis Enrike je danas rekao i da je njegova pozicija oslabljena odlaskom Zubizarete koji ga je praktično doveo na klupu, ali i dodao da redovno komunicira sa predsednikom Bertomeuom.

Šta kažu navijači?

Ankete su pokazale da pristalice Barse ubedljivo stoje na strani Mesija, ako sukob postoji i da nisu zadovoljne načinom na koji se Luis Enrike odnosi prema igračima, kao i činjenicom da stalno tumba tim.

Mesi je svakako u prednosti, važniji je mnogo za klub od trenera, pa i dalje malo ko veruje da bi klub mogao da ga se odrekne. Pozicija Barselone je da se sukob smiri i da Luis Enrike ostane do kraja sezone.

Bolje upućeni tvrde da je on praktično završio svoju misiju i da Mesi neće preći preko ovoga, što drugim rečima znači da je i ostanak trenera oročen do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke