Kakva trka za Vošinog defanzivca - Miha, Barsa, a sad i Murinjo!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.01.2015.
11:49
Izvor: Sportske.net

O mladom štoperu Vojvodine se sve glasnije govori širom Evrope kako odmiče aktuelni prelazni rok. Ko će biti najbrži?

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Već smo pisali o velikom interesovanju za Srđana Babića, talentovanog štopera Vojvodine koji će u aprilu napuniti 19 godina.

Siniša Mihajlović i njegova Sampdorija to interesovanje pokazuju već skoro godinu dana, ali nikako da ga i konkretizuju. A kako vreme prolazi, biće im očigledno i sve teže u ostvarivanju te namere.

Jer, nedavno je ''procurela'' i informacija da i Barselona već nekoliko meseci pomno prati Babićeve igre, da su katalonski skauti u njemu prepoznali potencijal i da bi ga oni rado videli najpre u Barsi B, a onda uskoro i u prvom timu Katalonaca.

Ipak, ovaj momak je i dalje u ekipi Vojvodine, od pre par dana je na pripremama u Antaliji, u međuvremenu je prokomentarisao da još uvek nije dobio konkretnu ponudu, ali sada se u trku, bar prema pisanju medija sa Ostrva, uključio i Čelsi!

Tako ''Dejli Star'' prenosi svoja saznanja da Žoze Murinjo namerava da u samom finišu zimske pijace angažuje talentovanog štopera Vojvodine!

Navodno, ''Plavci'' bi ovaj posao pokušali da realizuju preko poznatog agenta Vlade Lemića, koji je svojevremeno posredovao i oko transfera Baneta Ivanovića i Nemanje Matića na Stamford Bridž.

Naredni dani pokazaće koliko je Murinjo konkretan u ovoj nameri, ali ovakav epilog ne bi bio iznenađujući, pogotovo ako se ima u vidu da je Čelsi već dogovorio transfer Partizanovog bisera Danila Pantića, koji će najpre na pozajmicu u Vitese, na dodatno dokazivanje...

Da li takav put ove zime čeka i Srđana Babića?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Deky Stankovic
Tuesday, 27.01.2015
13:13

najbolje bi realno bilo da ode u chelse ako je ovo istina... jer bi tamo najprije dobio sansu da igra...posto su sve starci u odbrani chelsia

avatar
Branislav
Tuesday, 27.01.2015
13:29

Pa je l' ti mislis da ce on tako lako doci do startne postave?

avatar
Tuesday, 27.01.2015
13:31

Pa sad ako mislis da je Geri Kejhil stranac onda ok...