Babiću se ne žuri u Barselonu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
20:56
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Srđan Babić našao se na meti dva evropska kluba bogate tradicije ali će po svoj prilici do leta ostati na "Karađorđu".

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Kada se prethodnog leta vratio iz Đenove neobavljena posla Srđan Babić (18) nije mogao ni da sanja da će već posle šest meseci na stolu imati još jednu ponudu slavnog evropskog kluba.

Potencijalom koji poseduje i sjajnim igrama u dresu novosadske Vojvodine Babić je privukao pažnju Sampdorije a potom i Barselone što znači da će se u Evropi lomiti "koplja" oko omladinskog reprezentativca koji za sa "ćuti kao zaliven".

"Čuo sam sve to, ali ne znam zapravo o čemu je reč jer zaista po tom pitanju nema ništa konkretno" kaže Babić a prenose "Novosti".

Čini se da je reprezentativni saigrač Danila Pantića hladnije glave prišao priči o transferu pošto za njega interesovanje Barselone nije nešto "što se dešava samo jednom u životu".

Menadžer mladog Babića zna mnogo više od igrača ali u saradnji sa roditeljima planira da talentovanog štopera poštedi preranog slanja u pečalbu.

"Babić se nikom nije obećao niti ga je iko rezervisao, pošto zvanično ni sa kim nismo razgovarali. Naravno, o svemu se pita i njegov klub tako da je u čitavoj priči bitan stav Vojvodine" kaže Zoran Pavlović.

Sa "Karađorđa" stiže informacija da je Vojvodina rešena u odluci da zadrži Srđana Babića u svojim redovima do kraja sezone jer veruje da je takva odluka u interesu igrača i kluba.

Sjajni štoper koji je u jesenjem delu sezone odigrao 17 utakmica u crveno-belom dresu i prava je šteta što je Vojvodina rano ispala iz kvalifikacija za Ligu Evrope jer bi u suprotnom Babić nešto duže bio u evro izlogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke