Dok se Zvezda pribilžava trećem kolu, Sparta angažovala sjajno pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.07.2017.
21:40
Izvor: Sportske.net

Praški klub doveo je i deveto pojačanje ovog leta.

Beta/AP Photo/Sunday Alamba
Beta/AP Photo/Sunday Alamba

Povezane vesti

Crvena zvezda ima dobar rezultat u drugom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, više o dešavanjima iz prvih 45 minuta duela na "Rajku Mitiću" OVDE.

Žrebom je još ranije odlučeno da će bolji iz duela Irtiša i Zvezde na megdan praškoj Sparti u nastavku kvalifikacija, a češki tim doveo je i deveto letnje pojačanje.

Naime, u redove Sparte stigao je i kamerunski reprezentativac Žorž Konstant Mandžek.

Mandžek je tokom karijere branio boje Rena, Oksera i Meca u Francuskoj, a igrao je i u nemačkomm Štutgartu, Kajzerslauternu, kao i u turskom Kajzeriju.

"Veoma mi je drago što sam postao igrač Sparte. Ovo je veliki klub sa najvišim ambicijama. Ujedno, ovo je odlična prilika za mene da budem deo organizacije koja teži uspesima. Voleo bih da igram Ligu šampiona sa Spartom. Znam da će izazov biti ozbiljan, jer ovde postoji još jedan jak tim, ali siguran sam da je i Sparta jaka, tako da se nadam da ćemo slaviti uspehe na kraju sezone", izjavio je 28-godišnji ofanzivac.

On je čak deveto pojačanje ekipe Andree Stramaćonija ovog leta, podsetimo pre njega su u češku prestonicu stigli između ostalih i izraelski reprezentativac Tal Ben Haim, turski reprezentativac Semoih Kaja, mladi reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene Zvezde Srđan Plavšić, reprezentativac Austrije Mark Janko, kao i Lukas Štetina, Martin Dubravka, Vukadin Vukadinović i Eldar Civić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Friday, 21.07.2017
22:10

U dvomecu ukupno 25 igraca koji su dosli ove sezone, mogu ceo tim sastaviti

avatar
Zvezdaa
Friday, 21.07.2017
13:29

Pa vi pravite od ove sparte barselonu a oni su u rangu Partizana i Zvezde,Zvezda lagano moze da prodje

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 21.07.2017
01:23

Realno sanse su nam minimalne da prodjemo ali nada nema pravo ni u koga, vec u Boga i u svoje ruke. Zato samo hrabro i ostavite srce na terenu

avatar
aca123
Thursday, 20.07.2017
22:44

I sve je ovo super što su oni doveli al to će da bude ekipa u novembru tek eno pogledajte malopre su završili utakmicu protiv vitesea 1:1 gledao sam malo tuga od igre obe ekipe debelo rastimovane vidi se da su u jeku priprema greška za greškom u igri obe ekipe

avatar
indija durot
Thursday, 20.07.2017
22:17

Cesi uloze preko 10 milki za tranfere a ovde se ocekuje da ih prodjemo..imamo neke malene sanse i lopta jeste okrugla al ajde da budemo malo realni..pa kad je vec tako zasto dovodimo sumnjive strance umesto da nam deca sticu neophodno iskustvo..ko se seca gola milovanovica protiv kjeva i tadasnjeg tima bez stranaca razumece o cemu govorim..

avatar
Old_school
Thursday, 20.07.2017
21:45

Ovi kao da se takmice sa nama ko ce vise igraca da dovede😊

avatar
Maximovic
Thursday, 20.07.2017
22:02

Pa jeste samo sto po tekstu te reprezentativac ove te reprezentativac one zmelje. Znaci da bas i nisu nedokazana imena. Bice vam ovo teska ali nadam se da cemo i mi i vi izaci na kraju kao pobednici narednu rundu.

avatar
gorango
Friday, 21.07.2017
00:11

ja sam zvezdas i bice tesko obema ekipama..tuzno je sto je sad idealna sansa jer sparta kao i zvezda dovela brdo igraca i jos uigrava a olimp ni seka tima od pre dve tri god...e a sta je tu zalosno? Pa to sto iako jaki protivnici, nikad bolje prilike da se savladaju, ali mi smo sebi najveci nepriatelji! Bojim se da smo toliko losi! No uskoro cemo videti. Srecno!

avatar
Old_school
Thursday, 20.07.2017
22:47

Ja sam malonsarkastican bio, jer je jako tesko svaki prelazni rok uigrati potpuno novi tim. Cinjenica da dovode vrv kvalitetnije ihrace a i liga im je jaca dosta od nase. No, realno imamo sanse samo akonse pametno odigra bez pocetnickih gresaka. Kod vas...bice gadno. Oli je za nase uslove jak. No, videcemo. Sretno.