Da li se Mitar sinoć približio Premijer ligi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.12.2014.
18:42
Izvor: Sportske.net

O Aleksandru Mitroviću se i danas govori širom Evrope, što zbog postignutog gola u Dortmundu, što zbog načina na koji ga je proslavio, ali i zbog zainteresovanih klubova za njegove usluge.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Već smo pisali na tu temu, Aleksandar Mitrović je sinoć izazvao ''lavinu'' komentara zbog načina na koji je proslavio svoj gol, ali nekako u senci svega toga je bila i vest da su skauti Njukasla sinoć u Dortmundu pratili nastup srpskog reprezentativca.

S obzirom na još jedan postignuti gol u Ligi šampiona, Mitrović je svakako dodatno skrenuo pažnju na sebe, pa pojedini mediji na Ostrvu već spekulišu da bi čelnici Njukasla mogli vrlo brzo da krenu u ''ofanzivu'' po pitanju realizacije ovog transfera i da bi Mitrović možda bio i pravi izbor za napad ove ekipe, uz za sada standardnog Španca Pereza.

Za sada konkretnijih informacija nema, ali za očekivati je da, kako se bude bližio zimski prelazni rok, da interesovanje za Mitrovićeve usluge bude sve veće.

Podsetimo, prethodnih nedelja se spekulisalo i o interesovanju Benfike, pominjao se čak i Milan, pa bi predstojeća zima vrlo lako mogla da označi i novi početak u Mitrovićevoj karijeri.









Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke