Mitre, jesi li ih konačno ućutao?

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.12.2014.
23:39
Izvor: Sportske.net

Ako je želeo da svojom, sada već prepoznatljivom proslavom pogotka izazove veliku pažnju širom Evrope, Aleksandar Mitrović je i to večeras uspeo...

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Belgijski Anderleht nije uspeo da se plasira u narednu fazu takmičenja u Ligi šampiona, ali se napadač ove ekipe i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović od elitnog takmičena oprostio na pravi način - još jednim pogotkom.

Posle onog gola u londonu, kada je Anderlehtu doneo bod u finišu meča sa Arsenalom, Mitar je svoj drugi pogodak u evropskoj eliti postigao i večeras u Dortmundu, gde je takođe u finišu spasio svoj tim poraza - 1:1.

Prethodno je, tokom prvog poluvremena, imao i jedan veliki promašaj, pa je, kao i mnogo puta do sada, brže-bolje dospeo na metu kritičara na društvenim mrežama.

Ali, Mitar je na to već odavno navikao u Belgiji. Njegovi golovi se tamo brzo zaboravljaju, ali Srbin sve svoje kritičare uvek iznova podseti na svoje golgeterske kvalitete i to je učinio i večeras.

I ponovo je gol proslavio na način kako samo on to radi, na način koji se mnogima ne dopada, a večeras kao da je baš insistirao da svi vide njegovo ''plaženje''.

Već se tokom večeri mogu videti brojni komentari na tu temu, a oglasio se i poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri, koji je takođe primetio prenaglašeno radovanje srpskog napadača.

Lepo je što Mitar voli da uzvraća na kritike golovima, ali možda je vreme da pronađe i neki drugi način za proslavu pogodaka...

Foto: Beta/AP Photo/Frank Augsteinmitrovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke