Benfika se kasno setila!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 22.12.2014.
13:44
Izvor: Sportske.net

Želja portugalskog kluba jeste da vrati svog doskorašnjeg pulena na pozajmicu, ali Brendan Rodžers se s tim neće složiti.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Lazar Marković ponovo zauzima značajno mesto na naslovnim stupcima ostrvskih medija.

Sve bolje i sigurnije partije izazvale su opšte pohvale na račun srpskog fudbalera, javnost složno ocenjuje da su kritike s početka sezone možda bile i preuranjene jer je evidentno da Marković poseduje značajan fudbalski kvalitet.

Ipak, nestrpljiva javnost, moderan fudbal koji ostavlja male margine za pogreške bili su nemilosrdni prema srpskom fudbaleru. Marković je u tom apsketu pokazao snagu, nakon perioda navikavanja na engleski fudbal, nije dozvolio da mu kritike uđu u glavu i vežu mu noge. Trenirao je, pokazao veliku želju, ubedio Rodžersa, sada ubedio i navijače.

Ocena ostaje da mu još nedostaje sigurnost u završnici, očekivana ubojitost pred protivničkim golom, ali Marković se opisuje kao 'dašak svežeg vazduha' u ekipi Liverpula.

S tim u vezi jasno se može zaključiti, naročito pred start božićnog ludila, da je Benfika kasno stigla...

Portugalci su izrazili želju da Markovića vrate u ekipu u kojoj je ispoljio svoj puni potencijal, Markovića dovedu na pozajmicu do kraja tekuće sezone. Portugalski mediji tvrde da je kontakt već uspostavljen i da su čelnici Benfike jasno izrazili svoj stav predstavnicima Liverpula.

Iako nema informacija o odgovoru, lako ga je predvideti. Rodžers se neće odreći fudbalera koga je u javnosti i sam nahvalio, neće dopustiti da njegov 20-godišnji pulen ode upravo u trenutku kada je dokazao da se adaptirao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Monday, 22.12.2014
15:17

Ja imam neki osjecaj kad lopta dodje kod njega,da moze uraditi dobre stvari,proci igraca,ima brzinu,samo treba jos da poradi na tehnici i u zavrsnini akcije...I Rodzers treba da ga stavlja sto blize golu i treba mu davati sto vise prilike za igru,onda bi trebalo doci i golovi.

avatar
Jonas Gutierrez
Monday, 22.12.2014
16:19

Iza napadaca da igra, kao SS...i bice sjajan.

avatar
Моца Јовић
Monday, 22.12.2014
21:45

Mora da poradi i na hrabrosti, previse plasljivo igra, po meni je to njegov najveci problem.