Turnir odluke - Hoće li Nole završiti godinu na vrhu? (15:00)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.11.2016.
12:20
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković u nedelju igra svoj prvi meč na završnom Mastersu u Londonu, a u zavisnosti od učinka na tom turniru znaćemo da li će se naš Nole vratiti na svetski tron.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Nedelju dana nakon što je ostao bez zvanja najboljeg tenisera sveta, pošto je Endi Marej preuzeo lidersku poziciju na ATP rang listi, srpski teniser Novak Đoković igra svoj prvi meč na završnom Mastersu u Londonu.

Situacija je takva da će rezultat koji dvojica prvoplasiranih na ATP rang listi ostvare u Londonu odlučivati o tome ko će Novu godinu čekati na svetskom tronu, a slobodno možemo da kažemo da će Novak biti sam krojač svoje sudbine.

Bodovi koje su teniseri osvojili na prošlogodišnjem završnom Mastersu već su izbisani i to je razlog što je Novak Đoković izgubio prvo mesto na ATP rang listi, ali će zbog toga moći rasterećeno da uđe u ono što ga čeka.

Ukoliko dobije sva tri meča u grupi Ivan Lendl, a zatim polufinale i finale, Novak Đoković će 2016. godinu završiti kao prvi teniser sveta!

Daleko od toga da je navedeni scenario jedini po kojem Novak može nazad na tron ali ćete više o ostalim moći da pročitate OVDE!

Prvi meč na završnom Mastersu u Londonu Novak Đoković igra danas od 15 časova protiv debitanta Dominika Tima koji do sada nije imao prilike da nastupa na ovoj vrsti turnira.

Pre početka borbe za bodove dovoljno je reći da Novak Đoković protiv svojih rivala u grupi ima ukupan skor 23:0 i zbog toga očekujemo da posle tri odigrana meča Nole uđe u polufinale sa 600 ATP bodova.

Za pobedu u polufinalu dobija se 400 bodova, dok će šampion koji osvoji turnir bez poraza sakupiti ukupno 1.500 bodova!

Nadamo se da će Nole uspešno otvoriti završni Masters u Londonu i da će godinu završiti na vrhu ATP liste.

Meč sa Dominikom Timom počinje u 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 13.11.2016
20:05

Nole zavrsava godinu na prvom mjestu i osvaja turnir,vraca se na mjesto koje mu pripada....A Messi osvaja svoju sestu zlatnu loptu!Idemo legende!

avatar
Lord Bobinhoo!
Monday, 14.11.2016
17:56

Sanjaj,Ronaldo uzima z.loptu,a Noletu zelim povratak na mestu br 1!

avatar
neme
Sunday, 13.11.2016
15:33

Paneta je bio u pravu muci ga 300 milki na racunu i nedostatak bilo kakvog motiva kuda dalje ,protiv koga,realno trebao bi da vlada jos tri godine,on u trilemi a ona njegova dokolicarka mu dovlaci neke gurue zato sto je njoj dosadno. O Bekeru ne bi trosio reci -kompletan idiot.

avatar
Krešimir K Krešo
Sunday, 13.11.2016
14:19

Evo ovako realan kometar- NOLE ako bude na psihickom nivou kako treba i nabrijan moze ovo osvojiti, on je najbolji igrac svijeta i bolji igrac od murraya to je sigurno..Medutim svakom pravom zaljubljeniku tenisa fali Roger Federer ( REALNO najveći tenisač svih vremena i tako ce i ostati,ne radi rekorda nego radi tenisa koji igra uzivanje ), a vjerujem da fali i Novaku jer od ovih zna da je bolji..Znaci osvaja Masters ako bude nabrijan i psihicki sreden ima super i raspored,a ako bude kao i u Parizu ( kad ga je Čilić pobjedio,a realno Nole je od njega puno bolji ) može biti svasta..ja uvijek pišem realne komentare i nevezane za nacionalnost sto cete vidit u svim komentarima,,

avatar
Barca4ever
Sunday, 13.11.2016
14:33

Djokovicu fali Nadal jer su on i Djokovic pomerali granice.Igrali su neverovatan tenis jedan protiv drugog.

avatar
Krešimir K Krešo
Sunday, 13.11.2016
16:20

slazem se i Rafa pravi jako nedostaje

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 13.11.2016
14:58

Svaka cast,nema vise onog zara kad su Nole Federer i Nadal harali,to su bili mecevi,ovo sad je preslabo,fali i pravi Nadal to je sigurno,za Federera da i ne govorim. Pa kad se samo sjetim Finale AO 6 sati tenisa,pa onakvi se mecevi nikad nece odigrati vise,svaki poen spektakl,danas Marej 6 sati samo vraca lopticu,nema tu tenisa. Nadam se da ce moci barem jos jednu sezonu da nam Nole,Fedex i Nadal priuste za pamcenje.

avatar
Samo Barsa
Sunday, 13.11.2016
13:31

Nole, mi te.volimo.