Novak Đoković ponovo zadivio svet!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.06.2015.
17:35
Izvor: Sportske.net

Nije nimalo lako biti veliki i u teškom porazu, ali naš Novak je i na tom polju svima očitao lekciju.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Svi smo još pod utiskom jučerašnjeg poraza Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa od sjajnog Stana Vavrinke, ali je posle meča prvi teniser sveta, u za njega najtežim trenucima, ponovo uspeo da zadivi brojne ljubitelje tenisa širom planete.

Mnogi su očekivali da će se on posle meča povući da u tišini odboluje novi neuspeh na turniru čiji trofej godinama željno iščekuje, ali pre toga, Novak Đoković je osetio potrebu da još jednom čestita svom jučerašnjem protivniku i javno zahvali svima koji su ga u proteklom periodu podržavali.

''Kažu mi sada svi 'ne možeš baš uvek da pobeđuješ'. Izgleda da nije bilo suđeno danas. Ali to me neće sprečiti da nastavim da pokušavam. Hvala vam svima na podršci i hvala što verujete u mene. Stan je stvarno bio neverovatan i zasluženo je pobedio. Čestitam mu od srca!'',
poručio je Novak na Tviteru i Fejsbuku.

Ova njegova poruka izazvala je ''lavinu'' pozitivnih reakcija na društvenim mrežama. Čak i oni koji inače ne navijaju za njega, oduševljeni su najnovijim gestom našeg tenisera.

Novak Đoković
- veliki teniser, još veći čovek!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opasni Kevin
Tuesday, 09.06.2015
09:05

Predstavio si Srpski narod u najboljem mogucem svijetlu! Dusmani, nek se jedu!!! Postali smo jos poznatiji zahvaljujuci tebi, NOVACE!!!

avatar
Mesi G.O.A.T.
Monday, 08.06.2015
20:15

Roland Garos nikada neće osvojiti već je na zalasku karijere,teško da će odbraniti ovaj Vimbldon pošto ima puno dobrih i boljih igrača od Novaka.Mora više da trenira a ne da bezveze se zeza,zbog toga nikada neće biti ko Rafa i Federer.Sada ga svako može dobiti izgubio je samopouzdanje i sigurnost.Vjerovatno će još dva grend slema osvojiti do kraja karijere ako bude i ta dva dobro će biti.

avatar
Necko
Monday, 08.06.2015
21:00

Sta si ti baba Vangin unuk!!!??? Ko je to bolji? U kontinuitetu, decko osvaja sve zivo, na pola godine ima samo tri poraza, i za tebe ima puno boljih! Osvajace on jos mnogo toga, osvojice i RG. Zalazak karijere!? Ako primecujes, dosta se granica pomerila u tenisu, sto se godina tice. Ima on jos 3, 4, vrhunske godine pred sobom, a i kasnije, jos 2, 3, koje moze da odigra rasterecen, bez da juri rekorde i da bude pod pritiskom. Zato, nema potrebe za ovakvim glupim komentarima, kojima i sam ne verujes

avatar
Mesi G.O.A.T.
Tuesday, 09.06.2015
00:10

Hahaha pa nije on Federer da igra onako,nema od njega ništa kad plati porez možda će mu Bog dati snage da osvoji RG.

avatar
O\'Sullivan147
Monday, 08.06.2015
21:16

Wooow...zadivljeni smo...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
18:56
avatar
Carina
Monday, 08.06.2015
18:13

Nije lako savladati takav pritisak. Kad DJole iz tri puta nije uspeo, mogu samo da zamislim koliko je to u stvari zeznuto, s obzirom da on igra najbolje kad je najbitnije. Medjutim, mora da poradi na tim finalima, 8 pobeda iz 16 finala, 50 posto realizacija, mora da je podigne da bi se priblizio najvecima.