I Valančijunas istakao kandidaturu za "Shaqtin A Fool"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.12.2016.
16:11
Izvor: Sportske.net

Litvanski košarkaš nije uspeo nešto što većina igrača na njegovoj poziciji u NBA ligi određuje rutinski.

Beta/Mark Blinch/The Canadian Press via AP
Beta/Mark Blinch/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Juče smo vam preneli potez hrvatskog internacionalnca Bojana Bogdanovića (više OVDE) koji bi mogao da završi u segmentu emisije "Inside The NBA" američke televizije "TNT" koji se bavi komičnim greškama NBA profesionalaca.

Sinoć je na startu meča sa Memfisom i centar Toronta uspeo da uradi nešto nezamislivo, naročita za košarkaša njegovog kvaliteta i konstitucije.

Naime, Lauri mu je poslao jedan alej-up pas, lopte jeste možda bila nešto više nego što je trebalo ali je Valančijunas svakako stigao do nje. Ipak, nije uspeo da poentira, već je pogodio tablu tako da lopta nije ni dotakla obruč.

Kada pogledate i Bogdanovićev potez, link ka tom potezu na vrhu teksta, primetićete da su oba došla u uvodnim minutima utakmice. To nas dovodi do zaključka da je koncetracija obojici bila slaba na startu meča, što je nezamislivo za igrače njihovog kalibra, profesionalce u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu.

Za to bi mogao da ih "kazni" Šekil O'Nil, koji će ih najverovatnije uvrstiti u svoj "Shaqtin A Fool" serijal posvećen komičnim situacijama iz NBA lige.

Valančijunasovu "majstoriju" pogledajte u nastavku.


Ne propustite