Bogdanović će u "Shaqtin A Fool", gde je gledao sudija?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.11.2016.
15:32
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Bruklin Netsa mogao bi da završi u popularnom serijalu koji nosi ime legendarnog Šekila O'Nila, zbog nestvarnog poteza sa starta meča protiv Klipersa, koji je promakao sudiji.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Šta sve sudije u NBA ligi dozvoljavaju, vremenom postaje sve neverovatnije, a na to su često ukazivali u pomenutom segmentu emisije "Inside the NBA" američke televizije "TNT".

Šekil je često ukazivao na "putovanje" a ne "korake" određenih košarkaša koji su promakli "budnom" oku sudije.

Sada je nešto slično, samo i gore, uradio Bojan Bogdanović, a sudija tu nije video ništa neregularno.

Napravio je hrvatski košarkaš par driblinga, potom je zastao u nameri da se oslobodi lopte. Kako to nije uspeo odmah, pomerio je "pivot" nogu i napravio očigledne korake, ali se tu nije zaustavio. Napravio je Bogdanović novi dribling, da bi se tek onda oslobodio lopte.

Dakle, najpre je napravio korake, a onda je nonšalantno napravio i "duplu", sudija očigledno nije ni gledao u pravcu hrvatskog košarkaša, kako bi ovoliko neregularnosti zapalo za oko i potpunom košaršakom laiku.

Istina, sam početak utakmice je u pitanju, prvi napada na istoj tačnije, ali ovako nešto se ne sme dozvoljavati u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hazard_10
Thursday, 01.12.2016
13:25

Desava se ovo kod njih cesto, ali ja ne vjerujem kako postoje mentoli koji tvrde da je evropska kosarka ispred NBA. Ko gleda NBA ligu redovno. I ostaje budan do 6/7 ujutro zna o cemu pricam. Daleko su oni ispred nas...

avatar
Mitrandir
Thursday, 01.12.2016
02:06

Komedija od kosarke, zasnovana na atraktivnim potezima, odbranu igraju mozda 2-3 ekipe. Kosarka koja se svodi na zakucavanja i sut sa distance. Evropska kosarka je miljama ispred tzv. najbolje kosarke na svijetu ..

avatar
Džonson Don
Wednesday, 30.11.2016
22:58

Prošetao malo čo'ek 😊

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
16:40