PL fantazi - Šaćiri, Arnautoviću, proradite!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.12.2016.
11:26
Izvor: Sportske.net

Nastavljamo sa kreiranjem tima za čitavo kolo u Premijer ligi, pred nama je veoma zanimljiv vikend!

markoarnautovic.com
markoarnautovic.com

Povezane vesti

Juče smo vam izašli sa predlozima, igračima na koje možete računati kada se radi o ovom, 14. kolu Premijer lige, a danas vam predstavljamo naše timove za fantazi.

Fantasynova.rs vam je izašla u susret sa nekoliko turnira, a vi možete učestvovati i sa nama na turniru gde je besplatno učešće i gde prvih 20 učesnika dobijaju nagradu.

U ovom kolu mi ćemo igrati 3-5-2, napadači u koje polažemo najviše nada igraju derbije, pa ćemo se više usredsrediti na igrače ofanzivnih karakteristika iz veznog reda.

Taktika nam je da golman ne bude skup, da skuplji budu igrači koji su u samom napadu.

Golman

Zbog toga smo izabrali Viktora Valdesa (7.2), golmana Midlsboroa, njegov tim igra protiv Hala, iskreno se nadamo da neće primiti gol.

Odbrana


U defanzivi igramo sa trojicom, a krećemo sa Kajlom Vokerom. Voker prosečno donosi preko 7 poena, vredi 8,6, a u meču protiv Svonsija na Vajt Hart Lejnu očekujemo da bude jedan od istaknutijih u odbrani, ali i u napadu gde bi mogao da napravi probleme gostima.

Mislimo da će Liverpul odigrati dobro u odbrani, kao što inače i čine u ovoj sezoni. Zbog toga, Dejan Lovren (8.2) nije loše rešenje, jeftiniji je od Matipa.

Kao poslednjeg u odbrani predlažemo Gereta Mekolija iz VBA. Vredi najviše od odbrambenih igrača ovog tima, 7,6, ali je i najbolji i donosi najviše bodova. Pored toga, njegova ekipa dočekuje Votford koji i nije baš u napadačkoj formi, teško će "Stršljenovi" dati gol ekipi VBA.

Sredina terena


Na sredini terena, odlučili smo se za Ozila (11,2) iz Arsenala. Vest Hem će dočekati Arsenal u derbiju Londona, a Ozil je odmarao ove nedelje, nije odigrao meč protiv Sautemptona u Liga kupu, baš da bi bio spreman za "Čekićare". Očekujemo barem asistenciju.

Kristal Palas mora da juri pobedu protiv Sautemptona, a mi se uzdamo u Vilfrida Zahu. Fudbaler koji je odlučio da igra za Obalu SLonovače pošto nema šanse da zaigra za Englesku, u prošlom kolu je postigao gol, verujemo da bi to mogao da bude početak njegove serije. Zaha je jeftin, 7.8, a može da vam donese mnogo.

Šaćiri (9.6) je čovek koji bi takođe mogao da "razbije". Igrač Stouka je u dobroj formi, nezamenjiv je i očekujemo ga svih 90 minuta protiv Barnlija. Naravno, očekujemo i pobedu Stouka.

Odlučili smo se i za Arnautovića (7.4) iz istog kluba, više je nego očigledno da želimo pobedu Stouka. Mislimo da je pravo vreme da pokaže sav svoj kvalitet i da proradi.

Završavamo vezni red sa Polom Pogbom (9), Francuz igra u sve boljoj formi i mogao bi da bude čovek odluke u meču protiv Evertona.

Napad

Imali smo velikih dilema kada se radi o drugom napadaču, ali prvi nam je Hari Kejn (10.6). Napadač Totenhema igra sasvim solidno, njegova ekipa mora da pobedi i da prekine sa lošim rezultatima, a smatramo da je reprezentativac Engleske neko ko mora da "povuče".

Bilo je Zlatan ili Košta, odlučili smo se za Zlatana.

Ibrahimović je u sve boljoj formi, postigao je dva gola u sredu protiv Vest Hema, pokazao da nije zaboravio da trese mreže.

Sada igra protiv Evertona koji je pre par kola primio pet komada od Čelsija, sigurni smo da i Ibra može da postigne makar jedan. Ako ništa, onda iz penala.

Za kapitena smo izabrali Đerdana Šaćirija, očekujemo makar jedan gol od njega u meču protiv Barnlija.

fantazi

Podsećamo, na fantasynova.rs naše takmičenje je jedino besplatno, najbolji dobijaju novčane nagrade, ali ako se odlučite za takmičenja koja se plaćaju, trk do najbliže "Soccer" kladionice, tamo uplatite novac da biste mogli da se takmičite sa surovim profijima.

Jasno, morate da budete stariji od 18 godina.

Ako je tako, srećno, čekamo vas.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlocko
Saturday, 03.12.2016
12:28

Pickford;nWalker, PvA, Brunt;nWalcott, Sanchez, Firmino, Allen;nAguero, Kane (c), Anichebe.nReaaaady to ruuumbbbllleee

avatar
Al(a)din
Friday, 02.12.2016
20:44

Biti ce te sretni sa Pogbom