PL fantazi - Hari Kejn je naš izbor, ako ste hrabri igrajte na Koštu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.12.2016.
08:54
Izvor: Sportske.net

Put do novca nije toliko težak na sajtu fantasynova.rs, pa izvolite, oprobajte se u Premijer liga fantaziju i pobedite nas, krećemo već u subotu u rano-popodnevnim časovima.

Povezane vesti

Sledi nam novo, 14. kolo Premijer lige, a kao i uvek do sada, imaćete priliku da uz kvalitetan odabir ekipe dođete do novca.

Igraćemo i mi, imaćemo u ponudi nekoliko turnira, a na svima nama je da izaberemo pravi turnir, jer i od toga dosta zavisi da li ćete osvojiti nagradu.

Kao i uvek, u ponudi je naše takmičenje fantasy sportske.net, a u konkurenciju ulaze svi mečevi, uključujući i meč Mančester sitija i Čelsija.

Golmani

Imamo nekoliko preporuka, smatramo pre svih da je Ben Foster iz VBA (7,4) dobar izbor jer će braniti protiv Votforda, ekipe koja i nije u najboljoj formi u ovom trenutku. Razmislite i o Viktoru Valdesu iz Midlsboroa koji vredi 7,2, a naš predlog za vas je i da izbegnete Davida De Heu koji nije u najboljoj formi što je pokazao i u Liga kupu.

Li Grant (7,2) iz Stouka bi takođe mogao da bude dobar izbor za vas.

Odbrana

Možda Glen Džonson (7.2) iz Stouka, mada nije loše razmisliti ni o Eriku Pitersu (7,8) iz iste ekipe. Predlažemo da birate Valensiju iz Mančester junajteda, odigrao je fantastično u Liga kupu, mogao bi tu formu da zadrži i protiv Evertona. Vredi 7,8, uopšte nije skup.

Klajn iz Liverpula (8,6) je dobar izbor, igra standardno dobro, veoma je opasan po protivničke odbrane po njegovoj desnoj strani. Njegov tim igra protiv Bornmauta u ovom kolu, mislimo da je prava prilika.

ne zaboravite i da ubacite nekog iz Totenhema, moraju da zaigraju, a igraju protiv Svonsija na svom terenu. Predlog od nas je Kajl Voker (8,6).

Vezni red

Možda je vreme za Mesuta Ozila (11,2), očekujemo neku asistenciju, možda i gol protiv Vest Hema u derbiju Londona. Dvoumili smo se između njega i Aleksisa Sančeza, ali nam je Čileanac bio preskup (13,2).

Vilfrid Zaha iz Kristal Palasa (7,8) je jedan od najboljih igrača tog tima u ovom trenutku, a igraju protiv Sautemptona koji je u sasvim dobroj formi. Janik Bolasi igra dobro za Everton (7,4), ali igraju protiv Mančester junajteda, pa je možda bolje izbeći ga.

Dimitri Paje (9,6) je bio solidan u Liga kupu protiv Mančester junajteda, njegovi prekidi su uvek opasni, tako može biti i protiv Arsenala.

Ipak, mi predlažemo Đerdana Šaćirija iz Stouka (9,6), trebalo bi da "pokida" protiv Barnlija.

Napadači

Mi tipujemo na Zlatana Ibrahimovića (10,8), u sve je boljoj formi i očekujemo da i u narednom meču postigne makar jedan gol protiv Evertona.

Razmislite o Alvaru Negredu (7,6), igrač Midlsboroa bi mogao da proradi protiv Hala, baš kao i Čarli Ostin (7,6) protiv Kristal Palasa u gostima. Mi mislimo da bi jedan od njih dvojice mogao da proradi, na vama je da pogodite ko.

Serhio Aguero igra protiv Čelsija, naša je preporuka da se preskoči ovo kolo, baš kao i Dijego Košta na drugoj strani, osim ako niste baš hrabri.

Ipak, Hari Kejn je taj koji bi mogao da vam donese radost u ovom kolu, vredi 10,6, mogao bi da postigne novi pogodak u meču protiv Svonsija. Svakako, očekujemo njegovu dobru partiju.

Izvolite, dokažite da dobro poznajete Premijer ligu, mi ćemo izaći sa našom ekipom i pokušati da vas pobedimo. OVDE se prijavljujete za takmičenja, nije dozvoljeno učešće mlađima od 18 godina.

Ne propustite