PL Fantazi - A sad, ozbiljno!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.11.2015.
16:29
Izvor: Sportske.net

Da napravimo tim, vreme je da se uozbiljimo, i vi, i moja malenkost.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ok, nešto smo nagovestili juče, danas pravim tim, kako rekoh, sada je ozbiljno, za veći novac, mora se biti oprezan.

Prelomio sam, gol će čuvati Stekelenburg (7.60) iz Sautemptona koji će ugostiti nepredvidivi Stouk. Ali, "Grnčari" su dali samo pet golova u šest mečeva van "Britanije", pa je to razlog više da verujem da će Holanđanin ostati nesavladan.

Hoćete još jeftiniju opciju? Probajte sa Henesijem (7.40) koji će čuvati mrežu Palasa protiv neefikasnog Sanderlenda.

Britain Soccer Premier League

Odbrana Arsenala će biti desetkovana, izgleda da Košćelni (9.60) neće igrati protiv VBA, što bi moglo da znači šansu za Mertesakera (9.20) i Gabrijela (8.40). Ipak, uzeću Beljerina (9.40) koji se oporavio i zauzeće mesto kraj desne aut linije.

Uz njega idem na Funesa Morija (8.00), ne baš skupog ali solidnog fudbalera Evertona. Dodaću i Blinda (9.40) iz Junajteda, u Votfordu nas čeka verovatno meč bez mnogo golova, Van Gal ima problem sa špicevima, Runi (10.40) i Marsijal (9.80) neće igrati. Biće dosta prekida, Holanđanin je najbolji izvođač u Junajtedu.

Odbranu ću zatvoriti sa Ešlijem Vilijamsom (8.40) iz Svonsija, Velšani su u velikoj krizi, a protiv Bornmauta koji je osetio svu negostoljubivost PL bi moglo da se "povade". Obratite pažnju da Svonsi nije primio mnogo golova kod kuće, možda je i ovo prilika da sačuvaju svoju mrežu.

Ako imate prostora nemoj da vam promakne Žoel Vard (9.00) iz Kristala Palasa (iskreno, mislio sam da će biti jeftiniji), a nema razloga ni da izbegavate Totenhemove defanzivce. Deni Rouz (8.60) može da donese solidan broj bodova kao i Tobi Alderveireld (8.60).

delofeu

U veznom redu, Delofeu (8.00) iz Evertona igra odlično u poslednje vreme, to je dobar pik, a objasnio sam i juče, Vilijan (9.40) je u svakom slučaju jedini igrač Čelsija u koga se možete pouzdati u poslednje vreme.

Uzeću i Aleksisa Sančeza (11.60), ovaj meč je ključ za Arsenal, ali i njega, možda bi, s obzirom i da Žiru nije siguran mogao da bude najistureniji fudbaler Arsenala protiv tvrdog VBA.

Zatvoriću sa Dušanom Tadićem (10.40) vezni red, pretpostavka je da nije baš lumpovao kao saigrači iz reprezentacije, da Stouk može da napravi penal, da će njegove asistencije možda i biti ključ za pobedu "Svetaca".

Ko su pikovi iz "potaje" ove nedelje.

Emre Čan (7.80) iako igra protiv Sitija, Lingard (8.00) bi mogao da dobije šansu u desetkovanom Junajtedu, Musa Sisoko (8.20) je po meni potcenjen, u odbrani Lestera dosta curi, ali zato Marez (10.60) sve nadoknađuju.

Britain Soccer Premier League

Za napad mi je manje od 18 miliona, ispoštovaću Gomisa (9.00) uz poruku da se probudi protiv Burnmauta, i pošto nemam novca za Lukakua (11.00), idem na Arunu Konea (8.80).

Ostali?

Dvajt Gejl (7.40) je možda pametan dodatak ako igrate sa tri špica, Vilfred Boni (9.40) bi mogao da počne umesto Aguera, logično je, Pelegrini će verovatno čuvati Argentinca za Juve u sredu uveče.

Ajose Perez (8.60) je takođe dobar izbor, videćemo može li Rondon (8.20) da zapreti Arsenalu.

Dakle:

Stekelenburg
Beljerin, Mori, Blind, Vilijams,
Delofeu, Vilijan, Sančez (kapiten), Tadić,
Gomis, Kone.


Imate priliku da osvojite vredne nagrade, nagradni fond biće 100 hiljada dinara, a prvo mesto 22500.

Prvih 108 plasiranih imaće priliku da osvoji novac na ovom takmičenju, a sve što treba da uradite jeste da se registrujete na sajtu "fantasynova.rs", a da zatim u najbližoj "Soccer" kladionici uplatite određenu sumu novca koja će vam služiti za igranje fantazi igara na pomenutom sajtu.

Ne zaboravite da konsultujete i statistiku.

Pa pokrenite, AKO STE STARIJI OD 18 GODINA, iskoristite moju pomoć i da vidimo...


Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BratCescFabregas#4
Saturday, 21.11.2015
13:53

Fabianski, Azpilicueta, Van Dijk, Hangeland, Soares, Sigurdsson, Pedro, Deulofeu, Kane, Pelle, Lukaku(C). Stekenburg, Bellerin, Van Dijk, Hangeland, Galloway, Ozil, Sissoko, Barry, Deulofeu, Pelle, Lukaku(C). Moja dva tima.