Vreme je, vraća se Fantazi PL!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.11.2015.
17:16
Izvor: Sportske.net

Vraća se naša omiljena igra, da li i omiljeni Kun? Danas pričamo o tome da svako zna da kupi za velike pare, ali gde leži pametno uloženi novac ove nedelje?

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Već sam počeo da precrtavam dane kao u vojsci tokom ove smorne reprezentativne pauze.

Ništa, dok ne dođe neko pametan i ukine da reprezentacije igraju kad je ozbiljan fudbal (imaju celo leto, pa neka igraju svaki dan) moramo da se strpimo.

Na sreću, završilo se, do marta, koliko znam nema ništa, pa se vraćamo esenciji fudbala, samim tim i PL fantaziju.

Nešto se promenilo, igramo za novac, tačnije veći novac, nagradni fond je
100 000 dinara, sada je ozbiljno.

U ovom uvodnom tekstu ćemo pričati o igračima koje će svi verovatno probati da uzmu ovog vikenda, ali i onima koji bi za manji novac mogli da se isplate.

Soccer Transfer Spain

GOLMAN:

De Hea (8.20) će biti ideja velikog broja igrača, razlog je Votfordova sklonost da igra na mali broj golova, ali i Van Galov pokušaj da pobeđuje dosadom. Zaista, za Mančester Junajted kao da je najvažnije da ne primi gol, i njima to često uspeva, pa je jasno zbog čega će mnogi posegnuti za Špancem.

Međutim, po meni je bolja i jeftinija opcija Stekelenburg (7.60) iz Sautemptona koji bi mogao da sakupi dosta poena u meču koji će biti verovatno tesan i bez mnogo golova.

Kolarov

ODBRANA:

U defanzivi će mnogimna biti zanimljiv Roho (9.60) jer je učestovao u četiri meča u kojima je Junajted sačuvao mrežu, a popularan je od početka i Van Dajk (9.20) koji je opasan i u prekidima i donosi u proseku oko 8.70 bodova po meču. Takođe, svačiji izbor su bekovi Sitija, Sanja (9.40) i Kolarov (9.80), "Građani" dočekuju Liverpul za vikend.

Ali, papreni su, što recimo ne razmislite o Funesu Moriju (8.00) iz Evertona koji dočekuje ne baš potentnu Aston Vilu. Ako vam je baš do "Svetaca", Bertrand (8.60) je pametniji izbor od skupljeg Van Dajka koji je rovit i možda neće ni igrati.

Skot Dan (8.60)
iz Palasa je uvek zahvalan izbor, Sanderlend nije tim koji bi trebalo da vas odvrati od ove kupovine.

Meni ni Njukasl ne deluje kao neko ko će napuniti Lester, pa Deni Simpson (8.20) dolazi u obzir kao "Lisica" koja bi mogla da donese solidne poene. On nije puno igra u prva dva meseca šampionata, ali je sada igrač koji donosi solidan broj bodova.

Britain Soccer Premier League

VEZNI RED:

Ok, znam, Ozil (11.80) je jedan od omiljenih igrača u fantazi, Aleksis Sančez (11.60) mada donosi manje bodova, takođe.

Tu su još Jaja Ture (10.40), pa De Brujne (11.40), veliki skupljači poena iz Sitija.

Ali, pisao sam, recimo Fernandinjo (9.60) je često bolja kupovina od Turea, ili Sterling (9.80) u odnosu na De Brujna. Jasno, ne pričam o ukupnom broju bodova nego nekim mečevima u kojima su kao mašine. Siti igra protiv Liverpula, neće to biti baš lako.

Ali, šta kažete na Delofeua (8.00) iz Evertona ili Bolasija (8.00) iz Palasa koji je bio raspoložen i igrajući za Kongo u kvalifikacijama za Mondijal.

Ako neko spasi Murinja, to je Vilijam (9.40) uvek dobra i ne toliko skupa kupovina. Može da zategne praćku iz slobodnjaka, još je Azar rovit pa bi glavni teret mogao da padne na Brazilca.

Nema Pajeta u Vest Hemu, Lanzini (8.00) je zahvalan igrač, a videćemo mogu li Aju (8.60) i Montero (7.80) iz Svonsija da prekinu loš niz Velšana, rival je neubedljivi Burnmaut.

Britain Soccer Premier League

NAPAD:

Najskuplji napadači su Žiru (10.00), Košta (10.60), Lukaku (11.00), Vardi (10.20), Pele (10.60), Kejn (10.40), Runi (10.40) da ne pominjemo Kuna (13.40) koji planira da se vrati protiv Liverpula, ali bi mogao da počne sa klupe.

No, svi znaju da kupe skupo, ali da li ste razmišljali da Aruna Kone (8.80) može da završi posao?

Ili Ajose Perez (8.60), Marko Arnautović (8.00), Rondon (8.20), Zarate (8.00)...Njihovi timovi možda neće pobediti, ali bi oni mogli da daju gol.

Eto vam tema za razmišljanje, sutra ćemo da napravimo tim.

Za šta se borimo za uplatu od 100 dinara?

Imate priliku da osvojite vredne nagrade, nagradni fond biće 100 hiljada dinara, a prvo mesto 22500.

Prvih 108 plasiranih imaće priliku da osvoji novac na ovom takmičenju, a sve što treba da uradite jeste da se registrujete na sajtu "fantasynova.rs", a da zatim u najbližoj "Soccer" kladionici uplatite određenu sumu novca koja će vam služiti za igranje fantazi igara na pomenutom sajtu.

Ne zaboravite da konsultujete i statistiku.

Pa pokrenite, AKO STE STARIJI OD 18 GODINA, iskoristite moju pomoć i da vidimo...

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Thursday, 19.11.2015
18:50

Ceh, Kolarov, Belerin, Aldervild, Kabaj, Tadic, Mata, Marez, Vardi, Pele, Lukaku.

avatar
cukambre
Thursday, 19.11.2015
21:05

Dobar tim samo bih umesto Mate stavio Eriksena ili Ozila