Fantazi EL - Ovo je naš tim, čekamo vas na turniru!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.05.2016.
11:19
Izvor: Sportske.net

Evroliga je ušla u završnicu, "Fantasynova" vam sprema veliki broj turnira.

twitter: @FBBasketbol
twitter: @FBBasketbol

Povezane vesti

Kao što smo napomenuli u prethodnim tekstovima, Fantasynova.rs vam i ovoga puta sprema veliki broj turnira za sam finalni tunrir Evrolige.

Na raspolaganju vam je pet turnira, barem za sada, dok ne vidimo ko će igrati finale, a ko za treće mesto. Besplatan turnir nosi nagradni fond od 2000 dinara, već ima veliki broj prijavljenih, konkurencija će biti žestoka, tako da je bitno da dobro analizirate sve igrače.

Igramo i mi u besplatnom turniru, tu je najveća konkurencija, želimo da se takmičimo protiv što više učesnika.

Sastavili smo i tim, pisali smo već da očekujemo u finalu Fener i CSKA, a da smatramo da će Fenerbahče osvojiti titulu, iako nije prvi favorit po kladionicama.

Onaj ko bi mogao da se "razgoropadi" jeste Bogdan Bogdanović, njega smo prvo stavili u tim jer igra sjajno ove sezone, preuzima odgovornost kada je to najpotrebnije timu i što je najbitnije, pogađa.

Zdrav je čitave sezone, dakle, nema povreda, što je jako bitno za njega. Smatramo da je i cena veoma niska za njega, zato vam ga i preporučujemo.

Pored njega, u tim smo stavili i Jana Veselog koji se vratio nakon povrede i koji je odličan bio u poslednjim utakmicama, kao i Luiđija Datomea, vedetu Fenera ove sezone.

Tu su još Burusis, jedan od najboljih centara starog kontinenta, rendolf, junak serije sa Barselonom, Kurbanov, čovek od koga uvek možete očekivati da krene dobro kada ne ide Teodosiću i De Kolou, kao i Adams i Džejms, uzdanice Laborala.

fantazi

OVDE se možete prijaviti za učešće u nagradnim igrama, nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Konkretniju analizu parova polufinala koji se igraju danas od 18 i 21 čas mogli ste da pročitate OVDE.

Ne propustite