"Orlovi" osuđuju Đukanovićev potez

Autor: Beta Beta
utorak 19.01.2016.
10:11
Izvor: Beta

Rukometni reprezentativci i članovi stručnog štaba "A" selekcije osudili su potez golmana Slaviše Đukanovića koji je samovoljno napustio tim dan uoči najvažnije utakmice "Orlova" na Evropskom prvenstvu.

pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar
pol2016.ehf-euro.com/Uros Hocevar

Povezane vesti

Stručni štab i rukometaši reprezentacije Srbije objavili su danas u saopštenju da golman Slaviša Đukanović više nije član nacionalnog tima, nakon što je samovoljno odlučio da napusti ekipu tokom Evropskog prvenstva u Poljskoj.

"Slaviša Đukanović više nije član rukometne reprezentacije Srbije. Posle primanja selektorove odluke da za narednu utakmicu umesto njega u tim stavi Dragana Marjanca, što prema pravilima i propisima ne bi značilo kraj Đukanovićevog učešća na ovom Evropskom prvenstvu, igrač nije saopštio nezadovoljstvo selektoru. Umesto toga, nezadovoljstvo je izrazio putem društvenih mreža", navodi se u saopštenju reprezentacije.

Slaviša Đukanović je na "fejsbuku" napisao da se vraća u Srbiju, a posle i u svoj francuski klub "zbog trenutne loše organizacije i neodgovornog ponašanja odredjenih ljudi" u reprezentaciji Srbije.

Ovakva odluka usledila je dan uoči najvažnije utakmice na Evropskom prvenstvu a svi članovi reprezentacije osudili su takvo ponašanje.

"Njegovu izjavu za neodgovorno ponašanje i lošu organizaciju u reprezentaciji Srbije kao neistinitu u potpunosti osuđuju svi igrači i članovi stručnog štaba nacionalnog tima", navodi se u dopisu iz Rukometnog saveza Srbije.

U saopštenju je dostavljen i faksimil potpisa selektora Dejana Perića i svih ostalih reprezentativaca.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Tuesday, 19.01.2016
12:56

Mozda je i bilo nekih problema ali trebao je sacekati dansnji mec da prodje pa tek onda da se oglasi