Đukanović napustio ''Orlove''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.01.2016.
00:41
Izvor: Sportske.net

Neprijatna uvertira za utakmicu odluke protiv Makedonije...

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Rukometna reprezentacija Srbije u utorak od 18:15h u Krakovu igra odlučujuću utakmicu za plasman u drugi krug takmičenja na Evropskom prvenstvu, a veče pred dvoboj sa Makedoncima, 'Orlove' je napustio golman Slaviša Đukanović, posle odluke selektora Dejana Perića da ga izostavi iz tima za ovu utakmicu.

Tim povodom, Đukanović se oglasio na Fejsbuku i njegovu poruku o razlozima napuštanja reprezentacije prenosimo u celini.

''U vezi sa mojom odlukom da napustim državni tim želim da se obratim javnosti i da kažem da je to samo moja odluka i da sam je doneo mirne glave sa puno razmišljanja!

Sa momcima u ekipi imam sjajan odnos i želim im svu sreću u daljem takmičenju, sa njima sam jeo, spavao, trenirao....družio se!

Samo ja znam koliko sam se žrtvovao za ovaj tim iako ce to mozda biti shvaćeno drugačije nakon svega!

Smatram da sportista na visokom nivou treba da bude uz tim od početka, uz svoje saigrače i drugove!

Rukomet je ekipni sport i nema pojedinaca koji sami odlucuju kada ce koliko i kako trenirati (igrati).

Molim vas da me razumete i da ne mislite da imam nesto protiv Rukometnog Saveza Srbije, selektora ili igrača, jednostavno se sa Stanićem nisam mogao uklopiti i smatram da je tako najbolje za moj tim i za Srbiju.

Selektor je odabrao da Marjanac bude u timu za utakmicu protiv Makedonije (želim ti svu sreću brate). Želim vam svu sreću momci i neka najbolji pobedi'',
poručio je Đukanović.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 19.01.2016
10:04

Ovoga vise nikad ne treba pozvati u drzavni tim, treba da ga je sramota! Sta ako prodjemo dalje, imacemo samo dva golmana. POJMA NIJE IMAO!

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 19.01.2016
01:44

Nisam 100% siguran, ali mislim da je ovo deja vu, nikad nicega od nas.