Bošković: "Dobro je što nas smatraju autsajderima"

Autor: Beta Beta
subota 05.12.2015.
19:27
Izvor: Beta

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković izjavio je danas njegovoj ekipi da je dodatni motiv to što je svi smatraju autsajderom na Svetskom prvenstvu.

ehf-euro.com
ehf-euro.com

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije igrala je danas nerešeno 28:28 sa Crnom Gorom, na početku Svetskog prvenstva u Danskoj.

"Jako teška utakmica, i ponovo smo pokazali da kad igramo kao tim možemo da očekujemo dobar rezultat. Prvih 15 minuta sam bio zadovoljan kako igramo u napadu, ali ne kako igramo u odbrani. Najbitniji nam je krajnji rezultat, koji je na kraju bio nerešen", rekao je selektor Bošković.

Srbija će u drugom kolu igrati protiv Mađarske u nedelju od 18 časova i 30 minuta.

"Sutra nas čeka izuzetno jaka utakmica. Odmah nastavljamo da se spremamo i daćemo svoj maksimum. Pokušaćemo da podižemo nivo posle svake odigrane utakmice. Moramo da vidimo šta u ovoj utakmici nije bilo dobro, da probamo to da ispravimo. I ako nas ovde smatraju autsajderima, to nam je dodatni motiv da pokažemo da možemo da igramo dobro", naveo je Bošković.

Rukometašica Srbije Katarina Krpež-Šlezak, koja je postigla šest golova, rekla je da su ona i njene saigračice srećne i zbog osvojenog boda, ali i zbog toga kako su igrale.

"Igramo kao prava porodica, ovo je dobar početak i nadam se da ćemo tako i da nastavimo. Dosta nam znači jedan bod, ali sad moramo da se okrenemo utakmici koja nas čeka sutra, da se dobro pripremimo", rekla je ona.

Ne propustite