Van Gal tera po svom

Autor: Boban Filipović
subota 05.12.2015.
19:48
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester Junajteda 'pustio istu ploču' na konferenciji za novinare posle utakmice sa Vest Hemom.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mreže su ostale netaknute na 'Old Trafordu' u duelu 'Đavola' i 'Čekićara' na utakmici odigranoj u okviru 15. kola Premijer lige.

Nova 'nula' se ni malo nije svidela navijačima, njihova reakcija po poslednjem sudijskom zvužduku je jasno svedočanstvo nezadovoljstva, a izjava Van Gala nakon utakmice će ih sigurno dodatno ražestiti.

"Ne razumem navijače koji non stop viču 'U napad, u napad'. Pa mi smo bili ti koji su napadali, a ne Vest Hem."
rekao je Holanđanin.

Kao i obično, od kako je Van Gal preuzeo kormilo, Mančester Junajted je i danas imao loptu u svom posedu veći deo vremena (63%), fudbaleri domaće ekipe su uputili čak 12 šuteva ka golu, ali samo jedan je išao u okvir, tako da tu treba tražiti razloge zbog čega je meč završen bez golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 06.12.2015
20:35

Zasto ga kritikovati.Pa ne primamo golove.A ne moramo da ih dajemo.Davsce ih Barsa zs UTD.Da li nrko rszume filozofiju UTD od pre tri godine.

avatar
Milosch
Sunday, 06.12.2015
17:55

Ovo pokazuje da LVG stvarno ne razume nista! To sto MUFC dominira u posedu apsolutno nista ne znaci. Sta je proizaslo iz tog poseda, na samo na ovoj nego i na svim ostalim utakmicama? Prvi sut u okvir gola je imao Felaini u 60 minutu, a WHU do tada dve stative. Ekipa smo koja kreira veoma mali broj sansi i tu je osnovni problem u ovakvoj postavci igre. i Naravno da treba zvizdati Van Galu, ovo je sramota.

avatar
Sunday, 06.12.2015
01:53

Kad su za Van Gala rekli da je egoista i teski nebedjenik, mislili su da moze da rasturi Fergijevu senku koja je pojela Moesa, ali ovaj covek, njemu ne treba nikakv asenka da b sebe pokopao, nimalo samokriticnosti, da bude fer, prema navijacima i igracima, on vrti neke price, jos ne mogu da zaboravim kad je doneo tablu na konferenciju da se brani od Alardajsa ili kako se vec zove tadasnji trener West hema sad Sunderland-a. Mozda Runi nije u formi ko nekad, ali zasto zasto Runi igra zadlnjeg veznog, Felaini centarfora, Darmian levog beka, Blin Stopera, Mekner krilo, Depaj desetku, Matrial, Krilo, Mata spica ili koju vec poziciju on postavlja, mislim da ni sami igraci vise ne znaju sta igraju.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 06.12.2015
00:00

hajde jos da kompletiramo ispadanje iz LS i da van gal dobije nogu sa klupu,ni sekunde mi nebi bilo zao da ispadnemo iz LS a da van gal dobije otkaz. mucno je vise gledati ovaj junajted bolje je i casno izgubiti ali napadati i pokusavati dati gol nego se citavu utakmicu dodavati a imati jedan sut u okvir gola.

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 06.12.2015
01:40

Slazem se. Samo da ga oteraju ima da slavim.

avatar
Аполо
Sunday, 06.12.2015
01:45

Iskreno ni meni. Ako je uslov da ovaj dobije nogu onda nek ispadnemo iz LS, iovako sa njim ce nas neko deklasirati vec u osmini finala.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 05.12.2015
22:56

Koliko je ovaj naduvenko bezobrazan i arogantan covek je prosto nevjerovatno.Deo njegove izjave:"The question is shall Suarez score here or shall Aguero score here? It's also a question mark. You never know. I think they would".Anbalivabal!!!Znaci nije on kriv niti njegovo shvatanje igre i njegova takozvana filozofija vec igraci!Zasto,zasto ovog lunatika uprava jos tolerise meni nije jasno,pa bilo ko drugi garant bi vodeo klub bolje.Ove je lose no sto je bilo pod Mojesom i to ne uzimajuci u obzir da je ovaj sarlatan potrosio brdo para i povrh svega kaze da fale igrace i opet bi da kupuje,ludilo.Mrs!

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
01:49

Realno Mojes je za ovoga mila majka.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 06.12.2015
13:27

Mojes barem nije bio ovoliko arogantan i tvrdoglav posle poraza...

avatar
rademan
Saturday, 05.12.2015
22:33

MU treba vrhunski golgeter, ovo sve je jadno. Pa ne daju vise od 1 gola po utakmici.

avatar
Enciklopedija
Saturday, 05.12.2015
21:37

Felaini?Svojevremeno dok je igrao za Everon najtrazeniji zadnji vezni ponavljam zadnji vezni..Visina,znaci sece dobro protivnicke napade,zna da uzima lopte protivnickim igracima,dobar udarac glavom,solidan pas..Bas sve kao dobar zadnji vezni ili obican samo malo defanzivniji nesto kao Matic,Buskets itd...Odakle uopste ideja da on bude neki plejmejker,poluspic,spic?I posle se pitaju sto je rupa..Covek igra skroz van svoje pozicije..Ako vec i igra van svoje pozicije meni je logicnije da bude stoper nego bilo sta u napadu...

avatar
Saturday, 05.12.2015
23:39

Druze, on je svoje najbolje partije pruzao na poziciji iza napadaca, a neretko je bio i centarfor, i to sve za vreme svog boravka u Evertonu. Informisi se malo, kakav crni zadnji vezni nije to njegova pozicija, najbolji je na mestu iza napadaca. A sad to sto igra slabo je vise do doticnog trenera, necu ni ime da mu spomenem, nego do njega. Sportski pozdrav. #lvgout

avatar
Sunday, 06.12.2015
11:39

Buraz, felaini je igrao najbolje kao poluspic i to mu je prirodna pozicija.. barem tako je bilo u evertonu

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 06.12.2015
01:43

Hteo sam da napisem nesto slicno al sam bio lenj. Felaini je ofanzivni vezni a ne zadnji.

avatar
Pukovnik
Sunday, 06.12.2015
00:59

covjek napisa da je Felaini igrao zadnjeg veznog u Evertonu i dobi 9 lajkova, sta reci :)

avatar
Torr
Saturday, 05.12.2015
21:14

Sto je najgore u vezi Van Gala , on kad krene nizbrdo ne zaustavlja se.. tako je bilo u Barci i Bayernu, nema kraja crnoj seriji.

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 05.12.2015
21:11

Pokupi ti svoje prnje i idi da treniras Pecenjevce ako te budu hteli. Begaj iz Junajteda!

avatar
stevanstevan
Saturday, 05.12.2015
21:05

Covek je zamenio Svajnstajgera koji se ubedljivo najvise primecivao na terenu

avatar
Nani
Saturday, 05.12.2015
21:02

ne znam sta radi ova uprava ali mislim da bi mu trebalo dati otkaz sad pred prelazni rok da ne napravi jos dublju rupu u koju mancester upada, trose se pare, dovde neki satro igraci, cast izuzetcima..najbolji igraci su jos iz doba fergusona, nijedno svetsko ima vise nema u ekipi sem runija koji vise nije bog zna sta a pricaju o tituli i ligi sampiona a go ne mogu da daju..zadnjih 5 utakmica su dali golova kao lester na jednoj a ko je u ovoj prici lester a ko je mancester i ko bi trebaoda reseta...Odbrana svaka cast a vezni red i napad za nedaj boze..da je do trenera a jeste a nista ni igraci nisu bolji..Di marija je otisao a ocigledno je da je momak klasa za celu ekipu mancestera amo sto je nesreca da je se nasao u ekipi van gala..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 05.12.2015
21:01

Komedija od trenera. Dobro treba dati krivicu i igracima, jedino Martial se trudi vuce loptu u napad, dribla se ovi ostali ne, Depay treba u svaki duel da ulazi kao onaj danas kad je prosao 2-3 igraca. Treba da se opuste igraci da imaju vecu slobodu SA LOPTOM, jer se tako kreira igra, trebaju prave trouglove, a oni to retko kad rade, i zato je takva igra kakava je, 21 sut i samo jedan u okvir gola, mogu da se kladim u 100e da bih sa POLA TERENA od 20 suta minimum 3-4 bi isla u okvir gola SA POLA TERENA.nAmaterski deluje kad igrac volej udarac ne zna da kontrolise, iako je neko defanzivac, loptu treba da zna da sutne, to je osnova fudbala...

avatar
Saturday, 05.12.2015
20:59

Ajmo, pakuj kofere polako. #lvgout

avatar
UnderShad13
Saturday, 05.12.2015
20:59

Sta treba da se desi da ovaj covjek shvati da nije trener za Junajted.Kad nesto ne ide,ne treba siliti.Al treba njemu to dokazati...