Huk sa 'Old Traforda' sve govori

Autor: Boban Filipović
subota 05.12.2015.
18:57
Izvor: Sportske.net

Reakcija sa tribina pošto je sudija Mark Klatenburg označio kraj utakmice između Mančester Junajteda i Vest Hema možda je najverniji pokazatelj razočaranja domaće publike rezultatom.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

'Đavoli' su remizirali bez golova kod kuće protiv 'Čekićara', mreže su ostale netaknute iako je bilo zrelih i izglednih prilika na obe strane, na osnovu prikazanog na terenu podela bodova je možda i najpravedniji ishod, ali sudeći po reakciji sa tribina 'Teatra snova' domaći navijači su očekivali više.




Razloge ovakve reakcije sa tribina možda treba potražiti u ovoj činjenici:

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 06.12.2015
20:37

Ps zasto huk? Nismo izgubili.I svi igraci su bili poslusni.

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
02:04

Strucnjak sa sajta, MANUTD je prezadovoljan Van Galovim radom. Hahahah oo...

avatar
Nikola M.
Sunday, 06.12.2015
19:23

Nisam mislio generalno, po kvalitetu da je najbolja, nego da je najmanje golova primila, nebitno... Ja ne kažem da Junajted ima sve klasne igrače u odbrani, apostrofiram da oni koji su tu, rade dobar posao. Naravno da i zbog toga što se Junajtedova igra fokusira na posed lopte, odbrana izgleda bolje, jer kao što i sam kažeš, rival teško dolazi do gola, ali su isto tako i ti odbrambeni igrači umnogome doprineli da Junajted primi najmanje golova u ligi, a ne da je to samo i isključivo zbog stila igre. Ne znam da li je Smoling prosečan igrač u odličnoj formi, ili je na putu da postane kvalitetan štoper (tipujem i nadam se da je ovo drugo), ali ono što znam i što je činjenica je to da on mesecima unazad pruža izuzetne partije. U narednom periodu, sezonama, će se videti šta je od ona dva. Džons nije loš igrač, njega povrede mnogo sputavaju, možda i ne ostvari neku karijeru zbog toga. Ono što je odigrao ove sezone - bilo je dobro. Šo je igrao sjajno do loma noge, posle ga je Roho dobro menjao. Darmijan je pružao vrhunske partije do pre nekih mesec, mesec i po dana, u poslednje vreme loše igra... Ako Junajted na prethodnih 10 mečeva, primi svega 3 gola, od toga su 2 iz penala, dakle, samo 1 iz igre, to ipak nešto govori o toj odbrani, nije to samo zasluga stila koji se gaji. Ova odbrana za sada dobro obavlja svoje zadatke, podbace tu i tamo, ali u odnosu na napad, nemam neku zamerku.

avatar
MANUTD
Sunday, 06.12.2015
20:20

Pa i ti si zadovoljan Klopovim radom.

avatar
Banned
Saturday, 05.12.2015
22:28

Klub se raspao Fergijevim odlaskom i tu nema nikakve dileme,da nije bilo Fergija pitanje je da li bi osvojili i 1 titulu.

avatar
MANUTD
Sunday, 06.12.2015
02:25

Klub je Fergusonu ukazao poverenje i nakon 4 godina bez trofeja ga nije smenio nego je verovao u njega. On je bio mnogo losiji od Van Gala na pocetku karijere u Junajtedu, medjutim retki to znaju kada se prica o njemu sto je i normalno, pobede se pisu...

avatar
Dino Pavlovic
Monday, 07.12.2015
23:13

Fergi stvorio a ovaj Pinoche ne moze da odrzi..

avatar
Banned
Sunday, 06.12.2015
17:32

Ma Van Gal da osatne i 10 godina nece imati ni 30% trofeja kao Fergi.

avatar
Liverpool_Zvezda
Saturday, 05.12.2015
21:21

Na čistu sreću oni pobeđuju, ništa više, ubedljivo najsrećnija ekipa. Hvale se kako imaju najbolju odbranu, a ne vide da jedva daju golove.

avatar
Nikola M.
Saturday, 05.12.2015
23:22

Ako je sreća bila naklonjena u nekim mečevima (jeste, priznajem), to ne znači da je kumovala kod svih gde je bio pozitivan ishod. Smešno je verovati u to. Zašto da ne hvalimo Junajtedovu odbranu ako i jeste najbolja, odnosno ako je najmanje golova primila? Šta je loše u tome pohvaliti ekipu na konto najmanje primljenih golova u dosadašnjem delu lige, pod uslovom da to jeste istina, a jeste? Posle današnje utakmice, nisam pročitao koementar gde je neko hvalio odbranu, ali ajde... Dalje pišeš kako ne vide da jedva daju golove, a Junajtedovi navijači se na to i žale, velika većina da, svi su toga svesni i izražavaju nezadovoljstvo, nekada nekreiranjem šansi, nekada lošom realizacijom, a nekada i jednim i drugim. Npr. danas je imalo dovoljno šansi, ali je realizacija bila nikakva. Tu smo i da kudimo i da hvalimo... Ono što je za hvalu - treba hvaliti, ono što je za kritikovati - treba kritikovati...

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 06.12.2015
16:50

Samo protil Liverpula nije bila sreća, to priznajem, ali svi ostali mečevi su čista sreća. Za tim koji planira da se bori za vrh, hvaliti se odbranom, a jedva davati golove je svakako poražavajuća stvar. Tačno je da ima najmanje primljenih golova, ali ima i najmanje datih od timova sa vrha tabele, što znači da ekipa jedva pobeđuje i igra na čistu sreću, što je opet poražavajuća stvar.

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
13:49

Odbrana vam nije najbolja vec smarate sa posedom i rival tesko dolazi do napada, da igrate malo ofanzivnije primali bi gomilu golova, ovako ove manje ekipe gazite tim dosadnim dodavanjima i ne primate gol, cim je dosao Arsenal napunio vam je mrezu. Pa ajde da se ne salimo, Smoling je prosecan igrac, Dzons je borben ali nije to to, Blind na stopera da ne komentarisem. Golman vam je klasa, bekovi tu i tamo i to je to.

avatar
dock
Sunday, 06.12.2015
00:56

Cini ti se da je odbrana dobra. Stvar je u tom da LVG postavlja ziherasku taktiku, jer on sam nema ideju sta da radi u napadu. Zato i insistira na posedu, da ne primi gol, a u napadu sta bude. A sreca ih prati ne zato sto daju golove na srecu, nego zato sto ostali dobri kubovi olako ispustaju bodove. Sve u svemu, svaka cast svakom ko ima zeludac da gleda MU zadnje dve godine.

avatar
Pipoo
Sunday, 06.12.2015
00:34

odbranata e edna od najdobrite vo BPL ... no napadot e eden od Polosite ... toa e toa

avatar
Saturday, 05.12.2015
21:03
avatar
Sasa1988
Saturday, 05.12.2015
20:39

Runi Bombonjero, sve govori. nTa frustracija, kako od strane nogometasa, tako i od strane navijaca je dovoljna za novi potop.

avatar
Pipoo
Saturday, 05.12.2015
20:20

vo poslednite 10 utakmici MAN UTD - 1-poraz / 3 pobedi / 6 nereseni ...od koi najtezok protivnik bese veruvale ili ne CSKA MOSCOW ili PSV ... Mojot UNITED vakvi utakmici gi zemase 10 pobedi ... 0 poraz ... 0 nereseno ...pozz