Trijumfalni marš 'Armejaca' kroz Atinu, "poker" golova u Bukureštu

Autor: Boban Filipović
utorak 25.07.2017.
21:32
Izvor: Sportske.net

Moskovski CSKA je jednom nogom u sledećoj rundi kvalifikacija za LŠ, dok Viktorija Plzenj nosi dobar rezultat iz glavnog grada Rumunije.

BETA/AP Photo/Petr David Josek
BETA/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

U duelu grčkog i ruskog vicešampiona u Atini slavili su gosti, na kraju je na semaforu pisalo 0:2.

Alan Džagoev je doveo 'Armejce' u vođstvo u smiraj prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je Vernblom posle desetak minuta igre u nastavku.

AEK će po svoj prilici svoju turneju na evrosceni nastaviti u kvalifikacijama za Ligu Evrope, šanse da nadoknadi dva gola zaostatka u Moskvi su na nivou teorije.

Pomenimo i da je Uroš Ćošić poraz Atinajna odgledao sa kupe, dok je još jedan bivši štoper Crvene zvezde, Ognejn Vranješ, odigrao ceo meč.

U isto vreme u Bukureštu, podela plena u duelu vicešampina Rumunije i Češke, Steaua i Viktorija Plzenj su remizirale rezultatom 2:2.

Gosti su dva puta vodili, ali su domaći uspeli da izbegnu poraz na svom terenu.

Prvi gol na meču postigao je Krmenčik sredinom prvog poluvremena, do odlaska na odmor izjednačio je Budesku golčinom iz slobodnjaka. Početkom drugog dela igre Kopic dovodi Čehe u novo vođstvo, a Tešeira posle sata igre postavlja konačnih 2:2 posle odličnog centaršuta bivšeg fudbalera ivanjičkog Javora Marka Momčilovića sa levog boka.

Nešto ranije, Karabag i Šerif iz Tiraspolja su remizirai bez golova u Bakuu, dok je praška Slavija slavila 'minimlacem' protiv BATE Borisova. Više o tome OVDE.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke