Nesuđeni Zvezdaš dao golčinu za rumunsku Zvezdu

Autor: Boban Filipović
utorak 25.07.2017.
20:40
Izvor: Sportske.net

Evrogol u Bukureštu na utakimici kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Viktorije iz Plzena.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Gosti iz Češke su poveli sredinom prvog poluvremena golom Krmenčika, ali je do odlaska na odmor Steaua izjenadčila zahvaljujući golčini ofanzivnog veznog igrača koji se dugo dovodio u vezu sa Crvenom Zvezdom.

Igrao se 37. minut meča kada je Konstantin Budesku majstorski izveo slobodan udarac sa oko 25 metara i poravnao na 1:1.

Poslao je rumunski reprezentativac pravu "bombu", golman Vitorije Bolek je ostao ukupan na gol liniji i pogledom ispratio put lopte u mrežu.

Uživajte...



Budesku je ovog leta došao u Steauu, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa "rumunskom Zvezdom". Odlično mu je krenulo, dao je gol i na debiju u pobedi nad Voluntarijem, sada i ova magija.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je karijeru počeo u seoskom klubu Rapidu iz Salcila, na jednoj utakmici u pioniskoj konkurenciji je postigao 12 golova, što je bila ulaznica za najveći klub iz te oblasti Petrolul iz Ploeštija. Sa 22 godine prelazu u redove Astre Đurđu i tamo provodi šest i po sezona. Prošlog leta se otisnuo na Daleki Istok, polusezonu proveo je u Južnoj Koreji, u Dalijanu, ali mu ta avantura nije prijala. Baš u tom periodu je i dovođen u vezu sa Zvezdom, ali od te priče nije bilo ništa, vratio se u Astru na kratko, a od ovog leta je u Steaui.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MISTER X
Wednesday, 26.07.2017
00:29

Nije Peterolul nego Petrolul, nije sest i po nego sest, nije Hadji podigao Astru nego je osnovao svoj klub i nije Vitorul nego Viitorul. Uvek mozes i da me blokiras...

avatar
lonchy2909
Tuesday, 25.07.2017
21:50

Zar Georg Hadji nije u Vitorulu?

avatar
MISTER X
Tuesday, 25.07.2017
20:42

Nesudjeni Partizanovac, pre svega to.