Skols: "Glupi Fil Džons"

Autor: Boban Filipović
nedelja 07.06.2015.
18:33
Izvor: Sportske.net

Legenda Mančster Juanjteda i bivši engleski reprezentativac izjavio danas da njegov doskorašnji klupski drug nije dovoljno pametan da bi mogao da igra štopera!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pol Skols nije krio razočaranje onim što je danas video na "prijateljskoj" utakmici između Republike Irske i Engleske u Dablinu.

Skolsi je konstatovao da je uzalud protraćio popodne, a posebno zanimljiv bio je njegov komentar na račun Fila Džonsa.

"On nije dovoljno pametan da igra štopera. Kada su mu direktni rivali pametni napadači, isuviše lako ispada iz igre i često se dosta loše pozicionira.

Na desnom beku je korisniji, jer te nedostatke može da nadomesti brzinom, srčanošću i agresijom."
rekao je Skols.

Inače, Fil Džons je danas protiv Iraca delovao kao desni bek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Tuesday, 09.06.2015
04:27

Kako je tek onda glup suarez kad je njega naveo kao jednog od najtezih stopera protiv kojih je igrao ... mada mislim da ovo nije ok ovako da prica ...

avatar
Monday, 08.06.2015
11:05

Ako dovedemo stopera poput Garaja ili Otamendija, mislim da ce Dzons na klupu. Trenutno, i nije za bolje. Mislim da je u Junajtedu dorastao da greje klupu. Pretpostavljam da ce Smoling i stoper koji ce svakako doci letos ciniti stoperski tandem u Junajtedu. Moja zelja je da to budu Smoling i Otamendi! Zamene za njih Dzons i Roho.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 07.06.2015
19:29

Skolse,ja mislim da se Fil Dzons najbolje snalazi na poziciji levog smetala,kao i Smoling,i Bleket.Nije ni cudo kad se ima u vidu odakle su dosla prva dvojica,Dzons iz Blekburna koji je pre 2-3 sezone postao drugoligas,i a Smoling iz Fulama.I nama bedem ispred gola treba da cuvaju igraci iz nizerazrednih klubova.Treba dovesti Otamendija,Garaja ili Hevedesa.

avatar
BorisUtd
Sunday, 07.06.2015
21:00

Smoling je mozda kao desni bek ocajan, ali stoper je kvalitetan(posebno napredovao ove sezone) i nije igrac za nizerazredni klub kao ni Dzons, mislim ako pratis Junajted jasno ti je. Junajtedu treba stoper ali jedan ne vise.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 07.06.2015
23:35

Pratim buraz,Junajted pratim jos od kad je Van der Sar dosao na Old Traford. :)

avatar
Red Devil1878
Sunday, 07.06.2015
18:59

Nemam rijeci. Odusevljen sam sa Scholes-om. Oduševljava me cesto sa svojim izjavama, isto mislimo. pratim kolumne njegove, majstor je svog zanata i na terenu i izvan njega. nSamo jos da Van Gaal shvati neke stvari i eto starog dobrog Uniteda.

avatar
WR10
Monday, 08.06.2015
02:39

Ima tih izjava Scholes mnogih, ali ne znam zašto bas se on javlja kao hejter neki, i non stop prebacuje na račun Uniteda. Ako imaš ličnih savjeta možeš pokušat kontaktirat igrača ili trenera, ovako igrači gube samopouzdanje. Isto skoro kao što je Henry izjavio da Giroud nije dovoljno dobar, i da Arsenal ništa ne može sa njim uradit, to je čisto poniženje koliko god on bio takav, a tako mislim i za ovu situaciju, koliko god bila realna. Ja mislim da Jones treba iskustva, željan je igre i svega, i pluš još jak je ko stijena. Nije ni Vidić u početku bio dobar, poslije je sazrio. Nadam se da nećeš šta pogrešno shvatit, pozz druže.

avatar
Red Devil1878
Monday, 08.06.2015
11:57

@WR10- Scholes je iskren, on govori iskreno i posteno, zato sto voli United svim srcem i dusom i zeli da United pokori planetu kao i u njegovo vrijeme. Boli ga gledat ovakav United pa zeli pomoc svojim izjavama, otvorit oci Van Gaalu.nJa ne vidim nacina kako mi sa Smallingom i Jonesom dižemo trofej prvaka Engleske, Ligu Prvaka...Mi moramo dovest štopera svjetske klase i Rojo sa njim u paru. Mozda i ja grijesim ali stojim iza svojih rijeci. Misljenja sam da treba ovako kako sam rekao.nMoramo dovest desnog beka, Valencia mi je drag, on igra srcem, dusom ali nije on za beka, nije za prvi 11, opao je dosta , tu su i godine.. Moramo dovest mlađeg, zeljnog trofeja, pun motivacije, bek koji probija, ubaciva.. Moramo dovest igraca veznog koji ce igrat u paru sa Herrerom, Carrick ne moze, godine su stigle, on sa klupe uci, Fella ne moze, loptu ne zna dodat naprijed, nema šut, nije kalibar za United. Ostalo sve imamo....nUci u sezonu sa jasnim ciljem, odmah napad na titulu, bez testiranja formacije, stavljanje igraca na pogresne pozicije i eto nas u vrhu nogometa...

avatar
Иван Кузељевић
Monday, 08.06.2015
10:05

Hoćeš da kažeš da si stručnjak kao on? :D

avatar
Sunday, 07.06.2015
18:49

u pravu je . a ono sto je najgore on je najbolji stoper u junajtedu

avatar
NIKE
Sunday, 07.06.2015
18:37

Skols je dosta realan lik, obično se slažem sa njegovim komentarima, ni ovaj put nisam protiv, Tačno Jones kao da je malo otišao, nešto kao i Maskerano, ali da su borbeni to svakako.

avatar
Barca4ever
Sunday, 07.06.2015
22:55

Maskerano je doktor!

avatar
barça mes que un clu
Monday, 08.06.2015
04:55

Maskerano je izmislio fudbal za Jonesa.