Englezi i Irci remizirali bez golova

Autor: Boban Filipović
nedelja 07.06.2015.
17:22
Izvor: Sportske.net

Prijateljska utakmica u Dablinu, iako taj naziv nije baš najprikladniji kada igraju Repbublika Irka i Engleska, završen najnepopularnijim rezultatom.

Beta/AP Photo/Peter Morrison
Beta/AP Photo/Peter Morrison

Povezane vesti

Slab fudbal, nešto više od 50 hiljada ljudi na 'Aviva' stadionu u glavnom gradu Republike Irske ostalo je uskraćeno za pravi užitak.

Utakmica bez mnogo prilika, najbolju su propustili Irci sredinom prvok dela kada je Marfi tukao pored gola.

U prošlosti je u duelima ovih dveju reprzentacija sve prštalo, išlo se svim silama na pobedu bilo da ona donosi rezultat ili prestiž, današnja utakmica nije opravdala očekivanja.

Bivši reprezentativac 'Gordog Albiona' Pol Skols nije krio razočaranje onim što je video.

"Katasrtofa od fudbala. Protraćenih dva sata života." konstatovao je Skolsi.

Ako je za nekakvu utehu i jednima i drugima, ostali su neporaženi i sada se okreću obavezama u kvalifikacijama za EURO 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADO ADO
Sunday, 07.06.2015
19:09

Bas tako i ja sam pogledao i zgadio mi se njihov fudbal,navijam za united i tvrdim da ako ijedna ekipa iz engleske zeli nesto da uradi ligi prvaka treba da ima sto manje engleza u ekipi jer onde u prvih 11 covjek bas ne vidi igraca da odskace i nije cudo sto im ekipe imaju sve manje engleza,ono sto bi isto volio jest da United prestane temeljit igru na runiju i jedva cekam taj dan da on ode jer toliko izvikan igrac da nije normalno,cijelu sezonu je bio los a niko da to pomene kao da je to zabranjeno ev i danas ga gledam x pogresnih pasova i pokvarenih akcija al niko da to javno kaze strasno je trom postao

avatar
lamps8
Sunday, 07.06.2015
22:14

runi izvikan pa on je jedan od najboljih igraca premijer lige ikada a za engeski fudbal si u pravu ne znam sta im se desava nekada su imali odlicne igrace.

avatar
ADO ADO
Sunday, 07.06.2015
23:27

Bio moj druze ovo u zadnje vrijeme jako lose stoji,ne znam koliko si gledao tekme manca u ovoj sezoni a i evo danasnja utakmica nije to taj igrac vise vjeruj mi,ja bi najvise volio da jest al Boga mi tanko,nije vise okretan,previse tim dugim loptama sara,dosta kontri pokvari itd to stoji da je on jedan od najboljih igraca lige al bio

avatar
Sunday, 07.06.2015
17:34

Hahahah.. Precenjeni Englezi !