Roma prošla kao Brazil!

Autor: Boris Jovanović
utorak 21.10.2014.
22:34
Izvor: Sportske.net

Bajern poharao Rim, od italijanskog fudbala nije ostao ni kamen na kamenu. Nemački šampion nemilosrdan poput reprezentacije, "petica" na poluvremenu, "sedmica" na kraju.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Bio je to pravi "Blic krig" na "Olimpiku", Roma pregažena, pretili su nemačkom šampionu, na kraju izgledali nedoraslo, ovo je još veća blamaža od one kada su primili sedam golova na "Old Trafordu".

Odbrana Rimljana sanjaće Robena, već na startu se poigrao sa Ešlijem Kolom i pogodio malu mrežu De Sanktisa. To je bio uvod u katastrofu, Roma je par puta pripretila, ali se ponovo zatresla italijanska mreža, Gece je pored skamenjenog De Sanktisa duplirao prednost, da bi se Levandovski poklonio za 3:0.

Poker smo videli ponovo u režiji Robena, igrala su se tek pola sata, Roma je CSKA dala četiri gola za 30 minuta, sada je toliko primila od Bajerna.

Peti gol postigao je Miler sa bele tačke, pa je sa 5:0 Bajern otišao na odmor.

U nastavku su Bavarci stali, "Vučica" je promašila par prilika, Florenci je šutirao pravo u Nojera, da bi Žervinjo pogodio stativu. Afrikanac je ipak postigao počasni gol, ali je to naljutilo Nemce.

Rezervisti Riberi i Šaćiri su unesrećili krcati "Olimpiko" na kraju 7:1, bruka Rimljana, Bajern je pokazao gde je mesto italijanskom fudbalu i praktično se plasirao u osminu finala, imaju stoprocentan učinak. Za Romu je ipak dobra vest da je Siti samo remizirao u Moskvi, pa su i dalje na drugom mestu sa četiri boda. Verovatno će imati šansu da protiv Sitija kod kuće odlučuju o drugom putniku u top 16 fazu.

Golove možete videti ovde i ovde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke