Podolski - U čemu je problem?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.03.2015.
17:33
Izvor: Sportske.net

Najavljivan kao veliko pojačanje za Inter pred drugi deo sezone Lukas Podolski za sada ne uspeva da opravda očekivanja. Nakon kritika trenera Roberta Manćinija Nemac je otvorio dušu.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Nemački internacionalac Lukas Podolski preselio se u januaru na "Đuzepe Meacu" na šestomesečnu pozajmicu iz Arsenala ali je do sada nije uspeo da opravda očekivanja.

Bivši član Bajerna i Kelna našao se na udaru italijanskih medija a ni trener Roberto Manćini ga nije štedeo posle poraza od Fiorentine.

"Ne smeta mi kada dobijam negativne kritike od medija ili navijača" kaže Podolski.

Od dolaska u Inter odigrao je osam utakmica, sedam puta je bio starter, ali za sada izostaje ono zbog čega je doveden.

"Znam kako stvari funkcionišu. Važno je znati šta moraš da menjaš kako bi unapredio svoju igru. Svoj dosadašnji učinak u Interu bih ocenio kao pozitivan a jedino što ne dostaje je gol. Nadam se da će i to uskoro doći" konstatovao je Podolski.

Nemački internacionalac označen je kao prekobrojan u Arsenalu a na terenu je tokom jesenjeg dela sezone proveo svega 99 minuta igre. Kada se uzme u obzir da je ispao iz ritma jasno je zašto u Interu još uvek ne uspeva da dokaže svoj kvalitet.

Ako se uzme u obzir i činjenica da prva zvezda Intera Mauro Ikardi igra fantastično jasno je da Podolskom nije lako da se izbori sa pritiskom koji će, kako sezona odmiče, bivati sve veći.

Inter se trenutno nalazi na devetoj poziciji u Seriji A sa 35 osvojenih bodova a mesto koje vodi u Evropu "Neroazurima" izmiče za sedam bodova.

Narednu utakmicu tim Roberta Manćinija igra protiv Napolija na stadionu "San Paolo" što će biti nova prilika da Podolski razuveri "neverne Tome" i postigne prvenac u dresu kluba iz Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
utb
Wednesday, 04.03.2015
12:48

Kad je na terenu imam utisak da Inter ima igraca manje ,nigde ga nema i kad dobije loptu gubi se ne zna sta ce sa njom.