Inter razočarao, Fiorentina se bori za Ligu šampiona!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 01.03.2015.
20:14
Izvor: Sportske.net

Toskanci golom Salaha odneli plen sa "Meace". Na kraju 1:0 za goste, jasno je da Manćinijev tim nema kvalitet za top 5.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

U prvom poluvremenu par opasnih situacija u oba kaznena prostora. Handanovića je na muke stavio Dijamanti, Babakar je zakasnio na jedan centaršut Paskavala. Probao je i Kurtić nakon prodora Tomovića, na drugoj strani je Fredi Guarin uzdrmao prečku.

Povela je Fiorentina, velika greška Handanovića, Slovenac je posle akcije našeg Tomovića ispustio loptu, Salah je na pravom mestu "Ljubičasti" zasluženo vode.

Najbolju šansu za izjednačenje imao je Ikardi, primio je loptu od Šaćirija, ali i prebacio gol.

Do kraja je Fiorentina ostala sa desetoricom, povredio se Tomović, Montela je izvršio sve tri izmene. Palasio je imao izvanrednu šansu, zbunio se pred Netom. Onda se povredio i Savić u samom finišu, pa su "Ljubičasti" uspeli nekako da se održe

Na kraju je jasno, ovaj Interov tim nema nikakvu šansu da se bori za top 5, jednostavno i pored pojačanja nemaju kvalitet. Zaslužena pobeda Fiorentine koja ostaje peta, ima samo bod manje od Lacija i tri od Napolija koji večeras protiv Torina igra svoj meč 25. kola.

Gol sa "Meace" možete videti ovde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 01.03.2015
21:16

kakav je ovaj salah igrac paklen znaci velika greska njegove karijere je prelazak u celzi gde je pojurio za ruskim novcem i naftom...mnogo je bolji igrac nego kvadrado te se vec pokazalo