Nica se približila lideru Monaku

Autor: Boban Filipović
subota 18.02.2017.
21:57
Izvor: Sportske.net

Ekipa Lisijena Favra će prenoćiti na drugom mestu na tabeli francuskog šampionata, pošto je danas odnela ceo plen iz Lorijena.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Na tri od četiri meča odigrana večeras u okviru 26. kola Lige 1 pao je samo jedan gol.

Jedino je Anže slavio pred svojom publikom. Bamba je u ranoj fazi meča presudio Nansiju (1:0).

Nica se revanširala "fenjerašu" Lorijenu za nedavnu eliminaciju u francuskom Kupu i odnela ceo plen. Vilan Siprijen je na asistenciju Sukrea postigao jedini gol na utakmici (0:1), a domaćinu nije pomoglo ni to što je od 68. minuta imao igrača više na terenu zbog crvenog kartona Marija Balotelija.

Pobedu kao gost sa igračem manje u gostima zabeležio je i Lil protiv Kaena (0:1). Pet minuta pošto je Sumaro isključen, zimsko pojačanje iz Ajaksa Anvar El-Gazi je dao gol vredan tri boda.

Jedina utakmica na kojoj je večeras palo više od jednog gola odigrana je u Mecu, gde je gostovao Nant. "Kanarinci' su bili na pragu pobede u gostima, Roniger im je u 68. minutu doneo prednost, ali u nadoknadi Diabate sa "bele tačke" posatvlja konačnih 1:1 i donosi bod domaćinima.

Ranije danas, Olimpik Marselj je blic-krigom srušio Ren na svom 'Velodromu', dok je Monako sinoć remizirao sa Bastojom na Korziki.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke