Napolitanci ogorčeni, ulažu žalbu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.04.2016.
20:37
Izvor: Sportske.net

Nakon odluke da Gonzalo Iguain bude kažnjen sa četiri meča zabrane igranja u Seriji A, oglasio se fudbalski klub Napoli koji je izrazio ogorčenje i najavio žalbu.

Beta/Lancia/ANSA via AP
Beta/Lancia/ANSA via AP

Povezane vesti

Argentinskom internacionalcu Gonzalu Iguainu u utorak je izrečena suspenzija sa četiri naredne utakmice koje će Napoli odigrati u Seriji A, pošto je u susretu sa Udinezeom zaradio crveni karton a potom odgurnuo glavnog arbitra.

Zbog dve javne opomene i isključenja koje je zaradio u susretu sa Udinezeom Iguain je imao da odradi jedan meč suspenzije, ali je Disciplinska komisija rešila da ga kazni sa još tri utakmice neigranja zbog verbalnog i fizičkog napada na arbitra, odnosno zbog kompletne reakcije koja je usledila pošto mu je dodeljen drugi žuti karton.

"Napoli će se žaliti na kazne Gonzala Iguaina i Mauricija Sarija, jer smatramo da su nepravedne i prekomerne" navodi se u večerašnjem saopštenju Napolija.

Trener Napolija Mauricio Sari neće moći da vodi ekipu na narednoj utakmici sa Veronom, dok bi Gonzalo Iguain trebalo da propusti duele sa Veronom, Interom, Bolonjom i Romom.

Podno Vezuva se nadaju da će kazna biti umanjena i da će ubedljivo najbolji strelac Serije A biti u prilici da pomogne ekipi u derbi susretu sa Romom koji je zakazan za 25. april.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sportska.cenzura
Wednesday, 06.04.2016
10:53

Navijaci Juventusa pisu kako su sigurni u titulu, a na svakoj vijesti od Iguainu i Napoliju pisu. :-D

avatar
Kiddo
Wednesday, 06.04.2016
00:57

Vidi se ko su gospoda,Niko iz uprave Juventusa nije ulozio zalbu na glupu suspenziju Kedire,a ovi se zale zbog iguaina,koji je puko i besneo,navucen teskom frustracijom zadnjih 3,4 meseca koliko vec deremo.

avatar
juventino
Tuesday, 05.04.2016
21:30

Bice im lakse ako ostane kazna da se vade na juventusove sudije.

avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
21:09

I treba da se zale na Juventus!

avatar
mak_juventino
Tuesday, 05.04.2016
20:56

Arividerci , Gonzalo !!!