Muslin ima još razloga za brigu, i Stojke je van tima!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.01.2017.
22:08
Izvor: Sportske.net

Početak tekuće godine doneo je dve potencijalno velike brige za selektora našeg nacionalnog tima Slavoljuba Muslina.

Screenshot, Youtube
Screenshot, Youtube

Povezane vesti

Dvojicu naših standardnih reprezentativaca koji nastupaju u Čempionšipu ove sezone, Aleksandra Mitrovića i Vladimira Stojkovića danas nismo videli na terenu u utakmicama njihovih ekipa.

O Mitrovićevom statusu smo već pisali tokom večeri, mediji su ponovo počeli da spekulišu o njegovom odlasku ove zime iz Njukasla, a još jedna loša vest stigla je i iz Notingema.

Naime, poput Mitrovića, naš reprezentativni golman Vladimir Stojković izgubio je mesto startera među ''Šumarima'', i ne samo to, njega danas nije bilo ni na klupi za rezerve!

Ovo može da bude veoma zabrinjavajuće s obzirom da je od dolaska u Notingem Stojković bio standardni prvotimac ove ekipe, a iz konkurencije za sastav tima protiv Barnslija sklonjen je posle poraza od Njukasla u prošlom kolu (1:3), kada nije imao svoj dan, s obzirom da se u par navrata očekivala njegova bolja reakcija.

Međutim, ni njegova alternativa, Stefan Henderson, danas se nije proslavio, pošto je i on, poput Stojkovića u prošlom kolu, primio gol sa preko 25 metara.

Ovoga puta, taj gol je odlučio pobednika i možete da ga pogledate u prilogu.

Hoće li ovo pomoći treneru Notingema da se predomisli u vezi sa Stojkovićem?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke