Mitar sa klupe pratio 'stradanje Stojketovo'

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.12.2016.
22:59
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativci Vladimir Stojković i Aleksandar Mitrović ukrstili su koplja večeras na samo nekoliko minuta, pošto je napadač Njukasla dobio šansu da zaigra kada je sve već bilo rešeno na "Sent Džejms Parku".

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Nakon neočekivanog poraza od Šefild Venzdeja na domaćem terenu lider engleskog Čempionšipa vratio se na pobednički kolosek posle meča sa Notingem Forestom.

Njukasl je večeras na "Sent Džejms Parku", u okviru 24. kola Čempionšipa, savladao ekipu našeg Vladimira Stojkovića rezultatom 3:1 (1:1) i tako ponovo izbio na čelo tabele.

"Svrake" su povele već u četvrtom minutu susreta pogotkom Meta Ričija iz slobodnog udarca. Lopta je na putu ka mreži pogodila živi zid i prevarila Vladimira Stojkovića koji je tako još jednom imao protivnika u svom saigraču.

Do odlaska na odmor "Šumari" su uspeli da poravnaju rezultat preko Nikolaa Dumitrua, ali je u nastavku usledio krah gostujućeg tima.

Golovima Dvajta Gejla u 63. i 80. minutu Njukasl je stigao do sedamnaeste pobede u Čempionšipu, čime je preuzeo prvo mesto na tabeli od Brajtona koji uz bod manje ima i utakmicu manje od tima Rafe Beniteza.

Aleksandar Mitrović je utakmicu pratio sa klupe sve do 88. minuta kada je dobio priliku da "isprlja kopačke" čime je nastavljen period apstinencije za srpskog internacionalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 31.12.2016
03:24

Mitrovic na klupi u 2 Ligi a kod nas u reprezentaciji se ponasa kao Bog. E fudbalu nas, na sta si spao...

avatar
Realan tip
Saturday, 31.12.2016
00:26

OVaj Gejl ne staje. E, moj Pardju, sto ga pusti iz Palasa, za Bentekea je izmislio fudbal, a jeftini je 10 puta.

avatar
3x3
Saturday, 31.12.2016
12:23