Ljaja zablistao pa otkrio tajnu 'Granatinog' uspeha

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
23:44
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Torina upisali su treću uzastopnu pobedu u Seriji A i probili se do četvrtog mesta na tabeli, a srpski internacionalac Adem Ljajić je sjajnom partijom obeležio duel sa Palermom.

torinofc.it
torinofc.it

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana proveo je na terenu manje od sat vremena a uspeo je da postigne dva gola i da u velikoj meri svojom igrom utiče na izdanje ekipe koja je slavila protiv Palerma rezultatom 4:1.

"Znali smo i pre meča da nas čeka težak posao. Primili smo gol u ranoj fazi utakmice, ali smo zatim odgovorili na pravi način. Postigli smo četiri gola i vezali treću pobedu u nizu. Okrećemo se narednom susretu" kazao je Ljajić posle utakmice.

'Granata' se nakon osam odigranih utakmica nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova, a Adem Ljajić je posle duela na stadionu "Renco Barbera" otkrio šta je ključ uspeha.

"Prvo i najvažnije, sjajna smo grupa. Svaku utakmicu gledamo kao finale, trudimo se da dobijemo i borimo se jedan za drugog. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu" zaključio je Lajić.

Ekipa Siniše Mihajlovića dobila je u poslednja tri kola Romu (3:1), Fiorentinu (2:1) i Palermo (1:4) i narednu utakmicu igra pred domaćim navijačima protiv Lacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke