Kopa Amerika - Ludilo pred poslednje kolo u grupi C

Autor: Boban Filipović
petak 19.06.2015.
07:16
Izvor: Sportske.net

Reprize srtiptiza danas biti neće, Klaudio Pisaro presudio Venecueli i sada sve četiri reprezentacije u C grupi imaju po tri boda nakon dva odigrana kola.

Beta/AP Photo/Jorge Saenz
Beta/AP Photo/Jorge Saenz

Povezane vesti

Osokoljena pobedom nad Kolumbijom u prvom kolu, Venecuela je bolje ušla u meč koji se igrao u Valparasiju.

U prvih desetak minuta dve zrele šanse za Venecuelance preko Guere i Rondona, onda je usledio preiod 'zatišja' sve do isteka pola sata igre kada se dogodio ključan momenat utakmice.

Fernando Amorebieta je dobio crveni karton, nagazio je Paola Gerera nakon prekršaja koji je napravio nad centraforom 'Inka', bolivijski arbitar Orozco je pokazao put u svlačionicu levom beku Venecuele.

Chile Soccer Copa America Peru Venezuela

Brojčano nadomćniji, Peruanci su od tog trenutka preuzeli dominaciju na terenu, Venecuela je odolevala do 72. minuta kada joj je presudio Klaudio Pisaro.

Iskusni centarfor i kapiten Perua je iskoristio jednu slabu intervenciju poslednje linije odbrane rivala i sa desetak metara zakucao loptu pod prečku golmana Barohe.

Chile Soccer Copa America Peru Venezuela

To je bio jedini gol na utakmici, "Inke" tako dolaze do prvih bodova na ovogodišnjem Kopa Amerika, podsetimo da je u prvom kolu Brazil slomio njihov žestok otpor tek u sudijskoj nadoknadi.



Uoči poslednjeg kola u grupi C sve četiri reprezentacije imaju po tri boda, podsetimo juče je Kolumbija savladala Brazil, prvi put posle gotovo četvrt veka.

U nedelju pada odluka ko ide u 1/4 finale, sastaju se Kolumbija - Peru i Brazil - Venecuela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Madridista
Friday, 19.06.2015
13:15

Jos da budu nerijesene utakmice, mada bi najvise volio da prodju Kolumbija i Brazil