Juventus konačno pobedio, Filip Đorđević potvrdio trijumf Lacija!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.10.2015.
19:59
Izvor: Sportske.net

Pobede favorita u popodnevnim mečevima Serije A.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Šok za Juventus na startu, Munije je nakon pet minuta pobegao odbrani Juventusa i matirao Bufona.

Doduše, navijači Juventusa su pomalo na to i navikli ove sezone, šampion nije dobio nijedan meč ove godine u šampionatu na svojoj tvrđavi.

Ali, ređale su se opasne situacije pred golom Mirantea, Bolonja je nekoliko puta spasila živu glavu, a posle centaršuta Kedire, Alvaro Morata je u finišu prvog dela smestio loptu u mrežu. Španac nastavlja strašnu seriju, a to je bio uvod u drugo poluvreme u kome su "Bjankoneri" pokazali svoju snagu.

Prvo je Ferari bez ikakve potrebe povukao Moratu koji je bio okrenut leđima golu, nepotreban penal koji je Dibala pretvorio u vođstvo Juventusa.

Nakon toga je Kedira na asistenciju Morate postigao prvenac za "Staru damu" pa je "Arena" disala lakše.

Italy Soccer Serie A

U Rimu, loša igra Lacija, bili su veliki favoriti protiv Frozinonea, ali su malene komšije pokazale zube. Posle dosadnog prvog dela u kome je najbolju priliku imao Kišna, šansu je za goste propustio  Dionizi. Mogao je i Sodimo da savlada Marketija, a desetak minuta pre kraja konačno gol za "Orlove".  Posle pravog bilijara Keita je matirao Lealija, 1:0 za domaće.

Na kraju u nadokandi i ubedljiva pobeda Rimljana, Filip Đorđević je potvrdio pobedu pa je Lacio na kraju stigao do važnih bodova.

Golove iz Torina možete videti ovde.

Izveštaje sa mečeva koji su igrani u terminu od 15 časova možete pročitati ovde.

Juventus - Bolonja 3:1
Lacio - Frozinone 2:0
Milan - Napoli 20:45
Fiorentina - Atalanta 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim nogomet
Monday, 05.10.2015
00:50

Dobro je Juve odigrao i vidi se da se polako dižu.

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 04.10.2015
23:28

Vidim opet nezadovoljni Pogbom, drugo poluvreme je to bio pravi Pogba nek davi loptu nek radi sta hoce samo nek ucestvuje u napadima nek bude blizu gola nek sutira nek asistira nek se trudi a ne ko u prvom da ga nema nigde, za lose partije Pogbe je kriv Alegri i niko drugi, stavlja ga da igra po levoj strani i mnogo defanzivnih zadataka sto nasa 10ka ne sme da radi, Pogba mora da igra napred da bude glavni igrac i da bude u sredini, ne mozemo vise igrati u 3-5-2 formaciji, imamo igrace za 4-3-3 i 4-3-1-2, ne smemo vise primati ovako jeftine golove... bice sve dobro, proradice Pogba samo da se oporavi Markizijo da ovaj dobije malo vise slobode..

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Monday, 05.10.2015
00:08

Primljeni gol nije jeftin, bila je ono majstorija i kiks mislim Bonuccija

avatar
DEL PIEROO
Monday, 05.10.2015
14:43

Itekako je jeftin, primamo jeftine golove u prvenstvu, vec par smo takvih primili, golovi Kijeva/Bolonje na samom pocetku, Frosinone u zadnjim sekundama, to su kiksevi i jeftini golovi koje ovako iskusna odbrana ne sme da dozvoli, jer kad ovakve ekipe daju gol, zatvaraju se i ujedaju samo da ne prime gol i ako im se ukaze sansa sve bace na jos jednu kontru pred kraj meca i tjt, a ti golovi su priimljeni zbog formacije sa trojicom u zadnjoj liniji, nebitno ko je kiksnuo..

avatar
Gianluigi Buffon
Sunday, 04.10.2015
22:59

Лепо се све уклапа... Морати капа доле.. момак разбија... Дибала - мени најготивнији лик. Биће звер од њега. Имамо заиста моћну екипу коју ће Макс супер посложити. Верујем у њега. FINO ALLA FINE FORZA JUVE!!!

avatar
*** T O P G U N **
Sunday, 04.10.2015
21:25

AVE LAZIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Brat Marchisio
Sunday, 04.10.2015
20:31

Pobeda je pobeda, ok, ali nesto se mora istaci, Pogba nastavlja sa uzasnim partijama, decko vise ne zna da odigra jednostavno, svaki kontakt sa loptom mora da bude neko petljanje i serija dribilinga kojima loptu otera u aut. Od one povrede prosle sezone, ni pola igraca nije, kao da se non stop trudi da sebi i svima dokaze da je top klasa time sto ce predriblati pet igraca odjednom ispred svog gola ili uz aut liniju. Psihicki je potpuno u autu ove sezone, moguce da je suvise mlad za ulogu koju zeli da preuzme, mozda razmislja o Barsi, ko zna sta je u pitanju. U svakom slucaju, ekipa koja potpuno nadigra jednu Sevilju, takticki iskusno pokupi 3 boda protiv jaceg protivnika u Mancesteru a u domacem prvenstvu strepi skoro svaki mec zrela je za ozbiljnog psihologa. Fino alla fine...

avatar
Toti 10
Sunday, 04.10.2015
20:06

Od ovog kola pocinje trka u dvoje.Juventus i Roma polako ulaze u seriju pobeda, Inter opet kiksnuo, ima sad tezak raspored tako da ih ne ocekujem u prva 3 mesta, videcemo i rasplet izmedju Milana i Napolija.

avatar
INTERnacionalista
Sunday, 04.10.2015
21:08

..ha,ha,a Roma doduse zaredjala 4-5 pobjeda! Navijac Rome a prica o kiksu u goste kod Sampdorije,boze svasta..

avatar
INTERnacionalista
Monday, 05.10.2015
10:55

..Jovetic je zdrav i najavljen u pocetnom sastavu reprezentacije tako da ce bit 100% spreman za juve,a Miranda je kaznjen 1 utakmicom neigranja koju je juce odradio!

avatar
IL CAPITANO NEVER DIE
Monday, 05.10.2015
00:25

decko ne pricaj previse,polako,mnogo trcis

avatar
Toti 10
Sunday, 04.10.2015
22:14

Pre svega ja nemam nista protiv Intera, samo kazem da Inter ima tezak raspored Jovetic povredjen, Miranda odradjuje suspenziju, a Roma i Juventus ulaze u ritam. Moja slobodna procena je na kraju sezone Juventus prvi, Roma druga, Napoli 3. Fiorentina ima dobar tim ali je pitanje da li ce izdrati do kraja, dok se Inter jos trazi sa pojacanjima, o Milanu necu da pricam.

avatar
čombe
Sunday, 04.10.2015
22:08

Ajmo spustajte se na zemlju interisti!

avatar
Juventino SS
Sunday, 04.10.2015
20:06

Sjajni Kedira. Odnos u udarcima 19:1 za Juventus i naravno jedan njihov odmah gol, ali stvari polako dolaze na svoje mesto.

avatar
Бранислав Вуковић
Sunday, 04.10.2015
20:04

Samo lagano,prelazni rok je dobro uradjen imamo perspektivnu ekipu,iako ne osvojimo nista ove god,nema se sta zamjeriti,ali zato imamo ekipu za naredne dvije tri god da dominiramo ...!!!